KávéBár Bazár 2019 - A Tízedik!

2019. 04. 02., 1:20pm
Tízedik születésnapját ünnepli a KávéBár Bazár, a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye.

Tízedik születésnapját ünnepli a KávéBár Bazár, a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye.

A kávé, a borkultúra, a gasztronómia együtt ezúttal még nagyobb helyszínre, a Millenáris Park B csarnokába költözik.

Számos kiállító és szakmai program várja az érdeklődőket, a belépő pedig tartalmazza az egész napos kávékóstolást, valamint borok és párlatok kóstolását is.

A rendezvény ad otthont február 9-én a Magyar Amatőr Barista Bajnokságnak és a Magyar Cup Tasters Bajnokság elődöntőjének, február 10-én pedig a Magyar Cup Tasters Bajnokság döntőjének, valamint a jubileumi, Magyar Bartender Szövetség versenyének és konferenciájának . 

A versenyek mellett számos kísérőprogram várja látogatókat: előadások, vezetett kóstolók, látványos bemutatók is részei a kétnapos eseménynek. A hazai kávé- és bárvilág színe-java a kiállítók között lesz, s emellett borászatok és gasztro-standok teszik még színesebbé a Bazárt.

Jegyárak:
Elővételes napijegy február 7-ig: 3000 Ft 
Elővételes kétnapi jegy február 7-ig: 5500 Ft 
Elővételes páros jegy december 28-ig: 5200 Ft (2 fő részére szóló napijegy) 
Napijegy a helyszínen: 3500 Ft

A programokkal kapcsolatban a az esemény Facebook oldalán található bővebb információ.

Rendezvényeinkre történő jegy vásárlásával a látogató elfogadja, hogy rendezvényeink egész területén, illetve az előadótermekben kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen látogatói minőségében bármely látogató feltűnhet. De a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet sem a rendezvény helyszínével, sem a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel, illetve a felvételt bármely más érvényes jogcímen felhasználókkal szemben.