Kávé, ahogyan még nem kóstoltuk

2019. 20. 09., 11:00am
Immár 8. alkalommal ünnepeljük Magyarországon a kávé világnapját!

Immár 8. alkalommal ünnepeljük Magyarországon a kávé világnapját!

Idén szeptember 28-án, szombaton a belvárosi Akvárium Klubban várják mindazokat, akik kávérajongóként szeretnének korlátlanul kóstolni, vásárolni, kíváncsiak a legújabb trendekre, a legjobb minőségű, különleges kávékra, a baristák előadásaira, versenyeire!
Hazai pörkölők és nemzetközi márkák egy helyen, szuper hangulat, piaci újdonságok, kávéművészet és kávéillat ezúttal szombaton, az Erzsébet téren.
A belépő 2000 Ft, amely a standoknál történő kávékóstolásokat és a programokat is tartalmazza. Az elővételes jegyértékesítés már javában tart az Akvárium Klub pénzárában és weboldalán, érdemes minél előbb megvenni a belépőt, nehogy lemaradjatok az ősz kávé bulijáról!

Sok kiállítóval és újdonsággal jönnek! Nemcsak szuper kávékat, hanem kiegészítőket is bőven találhattok a standokon! Lesz BWT-vízpont, ingyenes, cserélhető sétálópohár, vásárolhattok is rengeteg klassz dolgot, és természetesen a kóstolók minden standon ingyenesek!

Alakul a pénzdíjas Hétvégi Baráti Brew Coffee Bajnokság! 2019! verseny, lesznek pódiumbeszélgetések, bemutatók, s a szokásos jó hangulat!

Nézzük, kikkel találkozhattok jövő szombaton: KÁVÉ: Awaken CompanyBy Beans CoffeeDallmayr KávéGoosebumps.Coffee, Grancafe-Hegylelke, Impresso Micro RoasteryLucky Cap Micro Roastery & Coffee ConceptionMetropolis Coffee & BagelMolnár Barista Coffee
KÁVÉ+MÁS: Agárdi PálinkaBut First CoffeeBWT - vízélmény, NekedCsokizónaMayer SzörpPlaccOnTADAMM
Szakmai partner: Alpro
A belépőjegy mellé: Boomerang Cupshare pohár! + Hétvégi Baráti Brew Coffee Bajnokság! 2019! előadások, beszélgetések, kóstolók. #akavenapja2019

Forrás és infó: https://www.facebook.com/events/akv%C3%A1rium-klub-official/a-k%C3%A1v%C3%A9-napja-2019/367430410623641/