Karácsony, három felvonásban - Második felvonás

2022. 08. 12., 12:20am
A Frostyland kapszula kollekciót azok számára készült, akik alig várják, hogy elindulhassanak a télben

 

A Frostyland kapszula kollekciót azok számára készült, akik alig várják, hogy síelhessenek, vagy legalábbis elmenjenek egy hosszú sétára, felfedezzék a havas csodavilágot vagy átéljék a karácsonyi vásárok mesék, meleg hangulatát.

A kollekció főszereplői a skandináv stílus jegyek, melyek a téli motívumokkal díszített könnyedebb és elegánsabb pulóvereken köszön vissza.

A női kínálatban kapucnis steppelt kabátok, műszőrmekabátok és rengeteg ruha kapott helyet: dekoratív, vállpántos vagy hosszú ujjú ruhák,

flitteres, átlapolható fodros ruhák, valamint a kollekció részét képezik a puha, mintás vagy strukturális kötött ruhák. 

A Frostyland darabjaihoz fagyos pasztellszínekben pompázó kiegészítőket terveztek, mint például egy kis kerek táska, egy balaclava, egy műszőrméből készült sapka, kesztyű és

rengeteg lábbeli: a dombornyomott overknee-től a platformcipőkön át a klasszikus hócsizmákig - minden megtalálható a kollekcióban.

A férfi szelekcióban helyet kapnak az úgynevezett “ugly sweaters”, vagyis a csúnya pulóverek, amelyek az utóbbi években elengedhetetlen kellékek az ünnepi hangulat fokozásához.

A tipikus karácsonyi motívumok helyett azonban sí- és snowboard-os témákat találunk: egy sportos sziluett vagy hóval borított hegycsúcs. Ezekhez kényelmes cargo nadrágok, farmerek vagy mezes overálok, de egyszerű pulóverek és pólók is társulnak. A kabátokat elnézve, teret kaptak a steppelt fazonok és a kétszínű gyapjú dzsekik.

A kiegészítők kiemelik a kollekció északi esztétikáját, a fekete-fehér és a tengerészkék motívumokat a sapkákon pomponokkal és sálakkal kombinálták. Találunk még steppelt kapucnit, hegyi kilátással díszített jacquard sálat, bokáig érő csizmát és platformcipőt, egyszínű vagy norvég mintás zoknit. A bézs, a fekete és a fehér színeket mutatják be, erős kobaltkék hangsúllyal.

A Frostyland gyerekeknek szánt darabjai az ünnep és a sí motívumokat kombinálja: jacquard tájképek a pulóvereken, hegycsúcsok a gyapjúból készült darabokon, karácsonyfákkal, hópelyhekkel és nagyon nagy méretű skót mintázattal kiegészítve. A fiúk színpalettája elsősorban tengerészkék, fekete, fehér és kék, a lányoké pedig törtfehér, édes rózsaszín és sötétzöld. A gyermek kiegészítők, például a steppelt vagy kötött sapkák, a csősálak, a kesztyűk és a vízálló csizmák garantálják a kényelmet a családi séták vagy a hóban való játék során.