Karácsony, három felvonásban - 3.

2022. 08. 12., 11:36am
A márka idén nem egy, hanem három, különböző stílusú kapszula kollekcióval készül a karácsonyi szezonra!

 

A darabokat úgy tervezték, hogy lefedjék az ünnepek alatt felmerülő programok széles skáláját. Legyen szó az ünnepi vacsoráról, amely formálisabb öltözékért kiált, ám a Reserved gondoskodik arról is, hogy teret kapjanak az otthoni bekuckózásra alkalmas ruhadarabok. Így a családdal töltött pihenés garantált.

A karácsony többgenerációs ünnep, ezért a legkisebbektől a legnagyobbakig, az egész család megtalálja majd a kedvére való darabokat. 

Reserved Christmas 2022: Az idei ünnepi kollekciót átjárja a lengyel karácsonyi hagyományok hangulata. A legerősebb inspirációk a tradicionális díszítés, formák és a színek voltak.

A Christmas Mood elnevezésű kapszulakollekció rengeteg gazdag textúrájú, dekoratív darabot tartalmaz. Ilyen a háromdimenziós jacquard, a puha bársony vagy taft anyagok.

Hangsúlyos részletek, mint például a szemet gyönyörködtető gyöngyökből és kristályokból készült díszítő elemek, tematikus növény mintázatú hímzések, rakott kiegészítések vagy fonatok. 

A női kollekcióban hosszabb és rövidebb ruhákból válogathatunk, nem csak a hossz, hanem az ujjak végződése is változó.

A karokat szabadon hagyó darabokat kiválóan lehet párosítani, egy puffos ujjú blúzzal.

Vannak továbbá jacquard szettek, klasszikus kosztümök, tulipán formájú szoknyák, díszes pulóverek, fodros ingek, valamint számos ünnepi kiegészítő.

Például: gallérok, fejpántok vagy hálós bralette felsők.

Minden klasszikus karácsonyi színekben pompázik: telített piros, palackzöld, fekete, fehér, arany, ezüst - gyöngyökkel kiegészítve.

A férfi ruhadarabok hasonló színekben pompáznak, mint a női kollekció darabjai, a piros helyett egy sötétebb, nemesebb bordót választottak a tervezők. A kollekcióban helyet kapott egy kockás bársony öltöny, elegáns ingek és olyan jacquard anyagú pulóverek, amelyek fagyöngy vagy csillag díszítést kaptak. A 80%-ban gyapjúból készült, fonott pulóver is tökéletes választás azoknak, akik kedvelik a domináns darabokat, gazdag textúrákat.

A gyermekeknek készült kollekcióban a lányok fehér, kerek gallérú ingekből és különböző, szettet alkotó szoknyákból vagy nadrágokból válogatnak.

Készült egy bájos bársony ruha is, dekoratív derékvarrással, amit pántos balerinacipővel viselhetnek.

A fiúk a férfi kockás öltöny mini változatát találják a kollekcióban - zakó helyett egy sokkal kényelmesebb mellénnyel, hogy a karácsonyi vacsora vagy különösen az ajándékok kicsomagolása kényelmesebb öltözékben történhessen.

A ruházati elemek mellett Lengyelországban tervezett és gyártott karácsonyi kiegészítők is forgalomba kerülnek.