Karácsony, három felvonásban -1.

2022. 07. 12., 11:14pm
A márka idén három, különböző stílusú kapszula kollekcióval készül a karácsonyi szezonra!

 

A darabokat úgy tervezték, hogy lefedjék az ünnepek alatt felmerülő programok széles skáláját. Legyen szó az ünnepi vacsoráról, amely formálisabb öltözékért kiált, ám a Reserved gondoskodik arról is, hogy teret kapjanak az otthoni bekuckózásra alkalmas ruhadarabok.

Így a családdal töltött pihenés garantált. A karácsony többgenerációs ünnep, ezért a legkisebbektől a legnagyobbakig, az egész család megtalálja majd a kedvére való darabokat. 

Ez az ünnepi kapszulakollekció, a Team Santa nevet kapta. Ezek a darabok a karácsony laza hangulatát képviselik.

Közös filmnézés a családdal, a társasjátékozás vagy az egyszerű karácsonyi pihenés a klasszikus karácsonyi színekben és mintákban pompázó, kényelmes kötött szettekben történhet. 

Az anyukáknak, apukáknak, nagymamáknak, nagypapáknak és gyerekeknek szóló darabok szinte egyformák: piros-zöld-fehér, kockás, téli mintás rénszarvasok, karácsonyfák, mézeskalácsok: klasszikus karácsonyi motívumok elevenednek meg a kollekció minden darabján. 

A kiegészítők kiváló ajándékok is lehetnek felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Ilyenek a flanelpizsamák, puha papucsok,

tematikus zokni szettek, sapkák, hajpántok, sálak és kesztyűk, valamint gyermekjátékok, fejfedők (plüss rénszarvas szarvak) vagy táskák a különböző gyermeki kincseknek.

A kollekció nemcsak az egész család, hanem a kiskedvenceknek is kedvez.  A Team Santa kollekció számukra különböző skót kockás hámokkal, nyakörvekkel és pórázokkal kedveskedik Helyet kaptak még a különböző méretben kapható pulóverek is, illetve játékokat és puha táskát is találsz az állatkád számára.

A Reserved Christmas Mood, Frostyland és Team Santa kollekciók 2022. novemer végétől válnak elérhetővé online és kijelölt üzleteinkben.