Karácsony: Csillogó X-mas visszaszámlálás

2022. 07. 11., 12:57pm
Limitált beauty adventi naptár

 

Ajánlat, már az ünnepekre készülődés jegyében 

Tik tak, tik tak ... Közeledik a karácsonyi időszak. Hogyan lehet még jobban fokozni a várakozást? Természetesen egy olyan adventi naptárral, mint az essence HAPPY HOLIDAYS adventi kalendárium. 24 beauty meglepetést tartalmaz, amelyek garantáltan még csodálatosabbá teszik a karácsonyi szezont! Ráadásul: a naptárban szereplő termékek teljes karácsonyi megjelenést kölcsönöznek – így valóban készen állunk az ünnepekre.

HAPPY HOLIDAYS adventi kalendárium

Minden csillogó, a karácsonyi sütik és a puncs illata a levegőben van, a legszebb pillanatok a láthatáron vannak – itt az év legcsodálatosabb időszaka! És van egy dolog, ami még jobbá teszi az X-mas szezont: egy teljes adventi naptár, amely fokozza a karácsony szezonjára való várakozást.

Az essence limitált kiadású happy holidays adventi naptárával a szépségfüggők igazi csemegére találnak, mert a 24 ajtó mögött egy-egy csillogó meglepetés rejtőzik. Természetesen a pontos tartalma még titok, de azt elmondjuk, hogy: a boldog pillanatok garantáltak ezekkel a termékekkel!

Egy kis bepillantás mindazok számára, akik már nagyon izgatottak: az ajtók mögött többek között olyan tápláló termékek rejtőznek, mint a moisturizing sheer rúzs, az éjszakai ajakmaszk vagy a csillag alakú arany szemtapasz. A csillogó x-mas highlighter, a blender ecset és a télies körömlakk mini formátumban is exkluzív smink megjelenést biztosít.

A mattifying oil control papír tökéletes a karácsonyi partira, és pillanatok alatt eltávolítja a nem kívánt fényt az arcról. És ez nem minden: Az essence adventi naptár sokkal többet kínál!