Kapcsolj tavaszi üzemmódra!

2019. 18. 02., 4:20pm
Az elmúlt tél nem volt igazán nagyon hideg, de a sok hó, és a nappalok rövidsége miatt a szürkeség uralkodott, de most úgy tűnik, ennek végre búcsút mondhatunk!

Az elmúlt tél nem volt igazán nagyon hideg, de a sok hó, és a nappalok rövidsége miatt a szürkeség uralkodott, de most úgy tűnik, ennek végre búcsút mondhatunk! Bár még hűvösek a reggelek, de a tavasz első napsugarai egyre többször mutatják meg magukat,

így itt az idő, hogy mi is újra lendületbe kerüljünk. Íme, néhány tipp, amellyel elkezdhetünk hangolódni az újjászületés időszakára.

Válassz inspiráló kiegészítőket!

Színek, színek, színek. Bár szépen lassan a természet is szebbnél szebb árnyalatokban pompázik majd, addig is érdemes minél több színt becsempészni környezetünkbe. Legyen szó egy vagány kistáskáról vagy éppen egy-egy inspiráló gondolattal díszített noteszről Katie Loxtontól, garantáltan tavaszi hangulatba kerülsz majd pillanatok alatt.  

Pörgesd fel magad zenékkel!

Bár a meleg még várat magára, de a napsütés már adott, így itt az idő, hogy kedvenc nyári, pörgős dalainkból összeállítsunk egy lejátszási listát. Fülest be és irány a tengerpart, még ha egyelőre csak képzeletben is!

Színeket az asztalra!

Ne csak az outfitedet dobd fel színekkel, de a tányérodat is. Egyre több gyümölcs és zöldség landol a boltok polcain, így itt az idő, hogy bővítsd a banánból és narancsból álló bevásárlólistát. Elő a turmixgéppel, a zabkásával, na és persze a netes healthy receptekkel, és készíts szemet gyönyörködtető kreatív újdonságokat.

Szívd be a tavasz illatát!

Napról napra hosszabbak a nappalok, így nagyobb lendülettel vághatunk bele a szabadtéri programokba vagy akár sportba. Ezek az aktivitások segítenek jobb hangulatra derülni, és nem mellesleg az egészségünkért is teszünk. Fedezd fel újra kedvenc parkjaidat, és élvezd a közelgő tavasz illatát. De ha otthonülő típus vagy, Katie Loxton egy-egy virágos illatgyertyájával is pillanatok alatt tavaszi hangulatot varázsolhatsz otthonodban.