Kalóz és Törp az Arcadia 2019-en

2019. 28. 10., 8:10am
Adam Brown színész az Acadia Játékkiállítás idei vendége!

Adam Brown színész az Acadia Játékkiállítás idei vendége!

Idén novemberben negyedik alkalommal kerül sor a játéktermi gépek legnagyobb közép-európai seregszemléjére, az Arcadia Játéktermi Kiállításra, amely összesen 300-nál is több gépet, köztük elsősorban flippereket és klasszikus videójáték kabineteket vonultat majd fel.

Az esemény sztárvendége idén a Peter Jackson által rendezett Hobbit trilógiában Ori törp szerepét játszó Adam Brown színész lesz majd, a rajongók kérdezhetnek tőle és közös fotókat is készíthetnek vele.

Brown-ról a Gyűrűk Ura és a Hobbit világhírű rendezője így nyilatkozott: “Csodálatosan kifejező színész, akinek jelenléte a mozivásznon egészen egyedi”.

A művész a Tolkien trilógián kívül a Johnny Depp főszereplésével készült, A Karib-tenger kalózai című filmben is szerepelt. Mindkét címhez népszerű flipperes filmadaptáció is készült, amelyek egyaránt kiemelt szerepet kapnak majd az Arcadián. Adam Brown jelenléte a kiállításon ezért egyszerre lehet érdekes a flipperrajongók és az említett hollywoodi sikerfilmek követői számára.

A színész filmszerepein kívül egyébként a Plested and Brown nevű saját társulatával is turnézik Angliában, de felléptek már számos egyéb helyen is a világban.

Jegyek elővételben a jegy.hu-n kaphatók.

Kiállítás: 2019. november1-3. - Dürer Kert