KOZMO Jótékonysági Divatbemutató 2023

2023. 17. 03., 9:02am
Az ASD Focus Club autista fotósainak számára egy fotókiállítás anyagi hátterének megteremtése

 

A 2023.03.19.-én 14:00-15:00-ig tartó rendezvény nemes célja az Aura Egyesület (www.auraegyesulet.hu ) keretein belül működő ASD Focus Club autista fotósainak számára egy fotókiállítás anyagi hátterének megteremtése. A kiállítás apropója április másodika, az Autizmus Világnapja. Színhelye március 30-án a BMK lesz.

A KOZMO Jótékonysági Divatbemutató egyik különlegessége, hogy a Pest Megye Szépe szépségverseny 12 döntőse mutatja be Balogh Adry designer ruháit a budapesti Kozmo Hotel & Spa tereiben. A felvonulás koreográfusa Zámbó Viktória. A ruhák fényét egyedi SPS ékszerek és RAZABRA designer táskák bemutatója emeli.

A jó zenéről és a szuper hangulatról DANCEFOLK THOMX & Nagy Teodóra gondoskodnak. A műsorban fellép Pirók Zsófia flamenco táncművész. A rendezvény hangosítója Kapás György hangmérnök.

A magánszemélyek a támogatói jegyek megvásárlásával segíthetik a célt, a fotókiállítás megrendezésének elérését. A jegyek ára 3.900.-Ft, melyek ellenértékét a regisztrált vendégek a helyszínen elhelyezett adománydobozba dobhatják be, illetve előre a

11708001-20561387-00000000 (Csendes Péter E.V.) számlaszámra

lehet befizetni. A közlemény rovatba kérjük, hogy írják be e-mail és számlázási címüket.

A belépőjegyet az előre utalóknak mailben küldjük el. Egy személy több támogatói jegyet is tud vásárolni, vagy akár nagyobb összeggel is támogathatja a célt, de csak az első 100 főnek tudjuk a helyet garantálni, ezért, ha kevesebben jönnek, mint ahány jegyet vettek, kérem ezt is jelezzék!

Ha a helyszínen szeretnének fizetni, ezt jelezzék az info@csendespeter.hu mail-címen, mert csak előzetesen regisztrált vendégeket tudnak fogadni a rendezvényen! Céges adományokkal, belépőkkel kapcsolatban e- mailben érdeklődjenek, mivel ezekről, mint közhasznú szervezet adóügyi igazolást is ki tudnak állítani! Támogatásukat előre is köszönik és minden érdeklődőt szeretettel várnak!

https://www.facebook.com/events/1155964008444560