Júliusi programok a Budapest Parkban

2023. 28. 06., 9:49pm
Fábián Juli Utcabál rengeteg meglepetés Juli emléke kapcsán

 

Július 9-én, egy 2 órás INGYENES Random Trip koncerttel, a Karzat Színház interaktív Vándor Vurstli produkciójával, utcazenészekkel és rengeteg meglepetéssel tisztelegnek Juli emléke előtt a Budapest Parkban.
Mint ahogy azt biztosan Te is tudod, egy ideje már a Fábián Juli téren üzemel a Park, de a téravatást még nem volt lehetőség méltóképpen, Veletek együtt megünnepelni - ezidáig! Éppen ezért Juli szülinapjára egy olyan eseményt szerveztek zenészbarátai segítségével, amilyennek biztosan Ő is örülne: egy vidám, élettel teli karnevált.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött.

PROGRAMOK
A kapunyitás 16:00-kor lesz, innentől várunk Titeket sok szeretettel.

Random Trip koncert
A 2 órás Random Trip koncerten rendkívül izgalmas zenei világok keverednek majd olyan fellépőkkel, mint Sena (Irie Maffia) - ének, Zentai Márk (Mörk) - ének, Péterffy Lili (Lele) - ének, Tóth Vera - ének, Saiid (Akkezdetphiai) - rap, MC KEMON (Irie Maffia) - rap, Delov Jávor - dobDJ Q-Cee - lemezjátszó, beatboxMihály Borbély Music (Vujicsics) - szaxofon, Gábor Andor 'UFO' (Aranyakkord) - ütőhangszerek, Cséry Zoltán (Pápai Joci) - billentyű, Udvarhelyi Gábor - gitár és Bata István - basszusgitár.

Vándor Vurstli
Vándor Vurstli Magyarország legnagyobb alternatív, utazó vidám- és játékparkja. A Karzat Színház egy igazi múltidéző mobil produkciót alkotott, ami a hazai vásári szórakoztatás és a városligeti vurstli hagyományait őrzi. Számos játék szerkezetet hoznak majd el hozzánk, így lesz lehetőségünk célbadobásra, horgászásra, vadászatra és még rengeteg mindenre.
regisztráció során egyszerre maximum 4 db jegyet tudsz a kosárba helyezni, de lehetőséged van adományozni is (2000 Ft). Adományból egyszerre maximum 10 db-ot tudsz vásárolni. Utóbbival a Fábián Juli Emlékalapítvány munkáját támogatod, akik olyan zenészeket és zeneipari háttérmunkásokat segítenek, akik hosszan tartó betegségük miatt nem tudnak dolgozni. Az adományozásra a helyszínen is lesz lehetőséged.

Gyere el Te is, legyünk együtt, mert örökké élnek azok, akikre emlékeznek.

REGISZTRÁLOK

A továbbiakban úliusban is remek programok

Felejthetetlen pillanatok a szabad ég alatt, hazai és nemzetközi fellépők, igazi fesztivál hangulat - ezekkel és még rengeteg mindennel vár Téged júliusban a Budapest Park.

A koncertjegyek a 22 óra után kezdődő, több tánctéren zajló éjszakai bulikra is érvényesek! A következő eseményeken hagyhatod kint velünk a valóságot a hónapban!

JÚLIUSI PROGRAMOK:

Július 1. - Kowalsky meg a Vega (vendég: Sugarloaf)
Július 2. - Asking Alexandria - (special guest: YONAKA, Halflives)
Július 5. - Budapest Bár
Július 6. - Esti Kornél (vendég: Felső Tízezer)
Július 7. - Krúbi - TELT HÁZ
Július 8. - I Love The 2000’s
Július 9. - Fábián Juli Utcabál (regisztrációval ingyenes)
Július 13. - Dzsúdló
Július 14. - Kettőnégy Fesztivál: Subscribe, Fish!, Téveszme, Nagyúr
Július 14. - Necc Party
Július 15. - Péterfy Bori & Love Band (vendég: The Biebers)
Július 15. - Rainbow Party - Budapest Pride After 2023
Július 17. - The HU - Rumble of Thunder Tour
Július 20. - Bohemian Betyars + Parno Graszt
Július 21. - Beton.Hofi - TELT HÁZ
Július 22. - Bagossy Brothers Company
Július 28. - ByeAlex és a Slepp
Július 29. - 30Y (vendég: Lázár Tesók)
Július 30. - Pöttömkert

JEGYEK