Jelmezverseny és ajándékok gyerekeknek

2021. 25. 01., 4:15pm
Különleges jelmezverseny lesz, amellyel szeretnék kizökkenteni a kicsiket és nagyokat a mindennapokból, ráadásul minden résztvevő értékes meglepetéssel térhet haza.

Különleges jelmezverseny lesz, amellyel szeretnék kizökkenteni a kicsiket és nagyokat a mindennapokból, ráadásul minden résztvevő értékes meglepetéssel térhet haza. Várhegyi Lucas Palmira zsűritagként vesz részt, és díjazza a legjobb álarcokat. A farsang örömteli hangulatát nyújtja a gyerekeknek a Baptista Szeretetszolgálat

Február 6-án és 7-én 13:00-16:00-ig tart a verseny, a járványügyi szabályok betartásával. A Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső minden évben több alkalommal azon tevékenykedik, hogy szórakoztassa a gyermekeket, ezzel nyújtva felemelő és megható pillanatokat számukra.

- Mindig rendkívül jó érzés programokat szervezni az embereknek, és a napjaikat ezzel egy kicsit megszínesíteni. Idén szerettem volna a farsangi örömöt átadni a csemetéknek, ezért találtam ki ezt a programot, természetesen biztonságosan, a szabad ég alatt, a szabályok betartásával. A zsűri által megszavazott három legjobb jelmez értékes ajándékot kap, de minden résztvevőt meglepünk egy értékes csomaggal. Közönség díjjal is készülünk, utólag a fotók alapján szavazhatnak a legkreatívabb jelmezre. Az ebben a kategóriában lévő győztes 3 nap 2 éjszaka pihenést nyer az egész család számára, a Fónagy&Walter Vendégházba. Az érdeklődők a Facebook oldalamon kereshetnek meg. Köszönet a REGIO Játék Kft-nek a játékokért továbbá a lelkes önkéntesek segítségét.

Várhegyi Lucas Palmira zsűritagként értékeli az álarcokat az eseményen:

- Egy éve ismertem meg Dezsőt a születésnapján, amikor egy adománygyűjtéssel egybekötött rendezvényt szervezett. Nagyon szimpatikus, ahogyan látja a világot, és mert ennyire segítőkész. Megtisztelő, hogy most is részt veszek az eseményén. Nagy örömmel vállalom el az ilyen feladatokat, mert nagyon kedvelem a gyerekeket, hamar megtalálom a közös hangot velük, és szeretek jótékonykodni - mondta az énekesnő.