Játékszüret - családi nap

2023. 25. 10., 3:46pm
Őszi díszek, játékok, előadások

 

A kerek kő - előadás

Október 28-án egy egész napos aktív programon vehetnek részt az érdeklődők a Várkert Bazárban, tündérek és erdei manók között, az elvarázsolt erdő iskolájában. A délelőtt 10 órától 17 óráig tartó programok során őszi díszek készítésével, interaktív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncerttel és bábelőadásokkal várják a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt.

Az ingyenes foglalkozások mellett izgalmas előadásokra is jegyet lehet majd váltani. Délelőtt 11 órától hangszersimogatón vehetnek részt a gyerekek. Választ kaphatnak arra a sok-sok kérdésre, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerülhet bennük, sőt, meg is szólaltathatják majd a különböző instrumentumokat. Mindez egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent.

13 órától A kerek kő című, Magyar népmesék-sorozatból ismert történet bábelőadását tekinthetik meg, a közismert népmesét Nyáry Detti és Tűzkő Sándor dramatizálta bábjátékként, kibővítve egy-két vidám jelenettel, és sok-sok játékkal fűszerezve.

16 órától Kippkopp és Tipptopp kalandjait követhetik nyomon a kicsik, Marék Veronika népszerű gyerekmeséjét a Nefelejcs bábszínház előadásában látják majd. 

Október 28, 10 órától, Várkert Bazár

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/jatekszuret-csaladi-nap