Játékos. Érzéki. Nőies.

2022. 19. 09., 11:04pm
Ellenállhatatlanul párizsi. Egy ikon. Egy sztár.

 

Ő maga a FAME, az új, áhított női illat a Paco Rabanne-tól.

Egy valódi ikon, melyet a fiatal amerikai színésznő, Elle Fanning testesít meg. A FAME-nő az igazi képviselője Paco Rabanne nőiességének. Sugárzó, magabiztos és sokoldalú, akár csak a tervező ikonikus múzsái, kik ma ultramodernebbek, mint valaha.

Gondoljunk csak Jane Fonda-ra, mint Barbarello; Audrey Hepburnre a Ketten az úton-ból; Brigitte Bardot-ra, amint egy csillogó láncos ruhát visel; Francois Hardy-ra egy mini ruhában, melyet gyémántokkal kirakott aranylemezek borítanak. Ők a nőiesség új korszakának úttörői. Igazi ikonok.

Képzelj el egy rendkívül forró hangulatot! Most! Napjaink városi, fiatal, ultra-kreatív, közösséget alkotó, avantgárd nőit ünnepelve!

Ez a meghatározó, nőies illat egy csillogó, divatot is megelőző üvegben tündököl, melyet a Paco Rabanne legjellemzőbb vonalai ihlettek. A vágy ellenállhatatlan eszköze. Egy igazi önbizalom fokozó.

FAME. Egy futurisztikus klasszikus a Paco Rabanne-tól.

A történet - A híres stílus ünneplése

A Paco Rabanne kreációk ma is ugyanolyan felvillanyozóak, akár 1966-ban. A tervező bemutatta márkáját Párizsban, elképzeléseinek megfelelően. 12 nem hétköznapi ruha, kortárs anyagokból – fémháló, kalapált fém, nem szokványos anyagok összedolgozása, melyek testhezálló sziluetteket hoznak létre. A tervező avantgárd ruhái megkérdőjelezték az addigi klasszikus konvenciókat, így kalandozva más, speciális irányba.

Ezzel egy új, forradalmi, teljesen modern vízióját alkotta meg a nőiességnek, amit a márka ma is képvisel Julien Dossendo művészeti igazgató kollekcióin keresztül 2013 óta. Dossendo megalkotta Paco Rabanne ikonikus DNS-ét, újragondolva és újraizzítva egy egészen új generáció számára. Hidat alkotva a múlt és jelen közt az 1969-es ikonikus láncos táskával, a fényes mini ruhával és a merész XL link ékszerrel.

Manapság az ikonikus kódok friss, ragyogó reinkarnációjukat élik ebben a formabontó, érzéki parfümben, egy értékes, rendkívül kívánatos üvegben és egy igazán feltüzelő, új arccal,.

Az üveg - A vágy ikonikus üvege

Egy ultra-kívánatos, vakmerő alkotás, lényege a márka avantgárd stílusa és legjellemzőbb jegyei. Értékes és kidolgozott, akár csak egy ékszer.  Megnyerő, akár az 1969-es táska. Játékos, mint az ultramodern láncos ruha, amelyet már oly sok ikonikus nő viselt a parfüm előtt.

Mert természetesen, a FAME üvege maga a nő!

Metálban ragyog, amely a tervező legfontosabb anyaga. Viseli azt a bizonyos ruhát. Ezüstláncok borítják. A még vagányabb külső érdekében piercingeket is visel. Viseli azt a bizonyos macskaszem alakú napszemüveget is. Ez az igazi, meghatározó kiegészítő elengedhetetlen egy ilyen sztár esetében.

Az illat – Erősítsd meg a benned rejlő hírnevet!

Amikor kimondod, hogy FAME, kell, hogy egy ízig-vérig sztár jusson eszedbe! A nőiesség bátor, új víziója. Az avantgárd luxus lényege. Egy szuper-innovatív kompozíció, tele értékes összetevőkkel… és mindez persze maga az ellenállhatatlan illat, mely örömöt és merész érzékiséget sugároz.

Mindez a FAME…és még ennél is több! 90%-ban természetes eredetű. A Franciaországban készült egyedileg válogatott, fenntartható, értékes összetevőkhöz, igazi élvonalbeli technológiát használtak.

És mindezek még mindig nem merítik ki annak fogalmát, mi is a FAME.

Az alkotók az ipar legnagyobbjai közül kerültek ki. Ez a sokoldalúan tehetséges csapat, vagyis a parfümőr Dora Boghriche, Marie Solomogne, Alberto Morillos és Fobrice Pellegrin összeadták kreativitásuk legjavát, hogy megalkothassák ezt az igazán forradalmi és úttörő illatot.

A csodás jázmin

A FAME olyan sztár illatjegyek egyvelege, amelyeket egymással ilyen kombinációban még sosem vegyítettek. Buja, zamatos mangó. Finom, légies, kivételesen tiszta jázmin. Addiktív, érzéki, krémes tömjén. Valójában a FAME illatot a tömjén teszi igazán Paco Rabanne illattá. Dora Boghrice, akitől az alap elképzelés származik, így érzékelteti:

„Káprázatos, fűszeres frissességével a tömjén egy igazi Paco Rabanne lenyomatot testesít meg. A teljesen újszerű hatás eléréséhez robbanékony tömjénhármast választottam, amelyet a vanília és a szantálfa függőséget okozó melege von be. Hogy még nőiesebb legyen, ezt a krémes tömjénakkordot a jázmin új minősége, illetve a természetesen friss és vidám, valamint finom, színes, mangó jegy tesz színessé. Az eredmény az első kortárs tömjénes illat nőknek. Kontraszttal és érzékiséggel megalkotva, kiemelve a Paco Rabanne nő szabad és bomlasztó karakterét.”

Az illat olyan sokoldalú és ragyogó, akár csak a Paco Rabanne-Nő a múltban, jelenben és jövőben. Mert a Fame egy igazi celebritás. Ez egy életérzés. Maga az izgalom. Ez a Te illatod!

Az eredmény egy áttörő illat – az első női, krémes, intenzív illat.

Egyedileg válogatott, élvonalbeli, környezetbarát összetevők

Mivel a Paco Rabanne-nál Az igazi luxus mindig is az innovációról szólt, a kiváló csapat, amely megalkotta a FAME-t, fenséges összetevők izgalmas sorát állította össze. Ezeket előtte sosem ötvöztek egymással egy illatban

Avantgárd jázmin Grasseból…

A jázmin mindig is sztár összetevő volt a parfümériában. Azonban itt, természetesen, új, eddig soha nem látott oldalát mutatja meg. Grasseban szüretelik és állítják elő mikrotechnológiával, igazi élvonalbeli eljárással. Kinyeri a virágban természetesen megtalálható vizet, így megkapják annak legtisztább minőségét, hogy az értékes összetevő illatát teljes egészében felhasználhassák.

A személyre szabott tömjénillat…

Szomáliföldről szerzik be a tömjénes füstölőt, amelyet kézzel szüretel - ősi technikával - az a közösség, amely 2021-ben Responsible Sourcing (Felelős Beszerzés) minősítést kapott. Biztosítja a fenntartható begyűjtés, a társadalmi felelősségvállalás és a méltányos kereskedelem elvei iránti elkötelezettségüket.

Tömjén és mangó

Az innovatív mangó-akkord…

Egy merész, váratlan összeállítás: a legfelső összetevő egy új jövevénnyel ötvözve. Az első mangó-akkord, amely 100%-ban természetes eredetű.  Mivel ezt nem lehet desztillálni, így a legáhítottabb egzotikus gyümölcs, újragondolva Grasseban, kifejezetten a Paco Rabanne számára.

Fenntartható forrásból származó szantálfa…

Indiában az intenzív mezőgazdálkodás következtében a kihalás szélén áll. Ma Ausztráliában termesztik a legértékesebb és legkeresettebb szantálfát, ahol hektárnyi fát ültettek újra, a faj védett és szabályozott a fenntartható fejlődés érdekében.

Szociálisan felelős vanília…

Madagaszkáron szerzik be, ahol a vanília orchidea virágait a farmerek porozzák be, kézzel szüretelik a termést és türelmesen szárítják azt. A Paco Rabanne egyesítette erőit a Firmenich illatházzal, mely mélyen elkötelezte magát a helyi közösségek gondozása érdekében. Helyi befektetésekkel támogatja a 100%-ban inkluzív és átlátható üzletet, képzik a farmereket és segítséget nyújtanak jövedelmeik diverzifikálásában.

A csúcstechnológiás, természetes molekula

A DreomwoodTM egy igazi hős a Firmenich-től. Egy új, 100%-ban természetes eredetű, megújuló, biológiailag lebomló molekula, melyet fehér biotechnológiai eljáráson keresztül állítanak elő. Szantálfával kombinálják, hogy létrehozzanak egy ellenállhatatlanul érzéki, krémes, fás ötvözetet. A biotechnológiához kevesebb forrás is elegendő és megújuló szénforrást használnak hozzá.

Maga a sztár, az ikonikus Elle Fanning

Ahhoz, hogy a FAME életre keljen, a Paco Rabanne felkérte generációjának egyik legizgalmasabb fiatal színésznőjét, aki nem más, mint Elle Fanning.

Elle egy kívül-belül FAME-nő, aki olyan nagysikerű filmekben mutatta meg sokoldalú személyiségét és tehetségét, mint a Demóna, ahol a Auróra hercegnőt alakította, vagy Sophia Coppola filmjében, a Csábításban. Továbbá a nemrég Golden Globe díjra jelölt Hulu által gyártott sorozatban, ahol az egyik legnagyobb női hódító személyiséget alakítja a történelemből: magát II. Katalin császárnőt.

Játékos, érzéki, erőteljes – 21 évesen ő volt a legfiatalabb zsűritag a Cannesi Filmfesztiválon. A divat előtt jár. Elle Fanning-nél tökéletesebb választás nem lehetett volna, hogy a FAME-t és annak minden csillogó oldalát megmutassák.

A film - A FAME Párizsban

A Solo Micenmocher által filmezett ragyogó kampányban Elle Fanning testesíti meg a FAME illatot egy igazi bűbájos, ultradivatos párizsi dekorban.

https://www.instagram.com/p/Ch-KBEdqSyr/

A történet a “fények városának” leghíresebb utcáján indul, ahogyan Elle elsétál a Paco Rabanne ikonikus boltja előtt a Montoigne körúton. Az ablakba helyezett, értékes ékszerként csillogó FAME megragadja a tekintetét, életre kel és finoman becsúszik Elle 1969-es csillogó táskájába. Ellopta a FAME-et!

Hirtelen vágás és egy elbűvölő párizsi lakásban találjuk magunkat, amely pasztellszínekben pomázik, kilátással az Eiffel-toronyra. Ahogyan a FAME körülötte forog, Elle különféle hangulatokba kerül a Paco Rabanne meghatározó, örök múzsái által.

A Ragyogó Audrey Hepburn a Ketten az úton-ból. Az érzéki Brigitte Bardot a Megvetés-ből. A huncut Jane Fonda a Barbarellából. A kifinomult Francoise Hardy … bármiben… de tényleg.

Talán a szerepét gyakorolja? Vagy saját karakterét alakítja? Ők mind maga Elle. Minden nő Ő maga. Bármelyik nővé képes átalakulni…hiszen nem erről szól a FAME? Kipróbálni annyi személyiséget, amennyit csak szeretnél. Hagyni, hogy minden oldalad ragyogjon, magadból árasztva egy olyan egyedi és elbűvölő illatot, mint amilyen Te magad vagy.

Vágyj rá! Szerezd meg! Legyen a talizmánod!

@pacorabanne #famebypacorabonne #cIaimyourfame

Elérhető: 2022. szeptembertől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.