JLo ragyogó sminkje

2018. 15. 04., 7:30pm
Miután évtizedekig a kozmetikai ipar múzsája és nők inspirációja volt világszerte, Jennifer Lopez a kulisszák mögé lép

Miután évtizedekig a kozmetikai ipar múzsája és nők inspirációja volt világszerte, Jennifer Lopez a kulisszák mögé lép, és bemutatja limitált kollekcióját az Inglot-tal együttműködésben.

Az Április 26-án piacra kerülő kollekció életre kelti azt a szupernőies stílust, amiben Jennifer és az Inglot is hisznek, és számtalan új utat nyit meg a nők számára, hogy kifejezhessék magukat. Az a bizonyos, irigylésre méltó JLo féle ragyogás mostantól bárki számára elérhető!

“A közösen megálmodott kapszula kollekció tartalmaz minden olyan terméket, amit a mindennapok során használni szoktam, természetesen a kedvenc színeimben. Van benne szempillaspirál, rúzs, műszempilla, pirosító, szemfesték, és persze az elmaradhatatlan bronzosító!”, mondta Jennifer a kollekcióról.

„Amit a legegyedibbnek és legérdekesebbnek tartok az a Freedom System Palettánk, ami lehetővé teszi, hogy megalkosd a saját, személyre szabott palettád azokkal a termékekkel és színekkel, amikre szükséged van. Többé nem kell megvenned a többrészes szemfesték palettát csak azért, hogy megszerezd azt az egy színt, amit szeretnél!”

Jennifer az egész kollekció megalkotása alatt szoros együttműködésben dolgozott a márkával, a színválasztéktól kezdve a reklámkampányokon és a csomagoláson át, a termékek elnevezéséig, amiket saját karrierje inspirált. Így születtek meg például a “Boogie Down Bronze” és a “Livin’ The Highlight” fantázianevek.

Világhírű énekesnőként, színésznőként és anyaként Jennifer olyan nőknek álmodta meg az új kollekciót, akik szintén folyamatosan úton vannak, és kevés idejük van a szépségápolásra. A kollekció lehetővé teszi a nők számára, hogy megalkothassák saját, egyedi stílusukat, akár egy hétköznapi sminket akár egy glamúrosabb make-upot készítenek maguknak - természetesen mindegyik esetben JLo ikonikus stílusából merítve ihletet.

“Jennifernél jobb partnert el sem tudnánk képzelni! Amellett, hogy egy igazi szépség ikon, fantasztikus ötletei vannak,” mondta Grzegorz Inglot, az amerikai INGLOT alelnöke. „Amellett, hogy elképesztő stílusa van, Jennifer igazi szépségszakértő. Azáltal, hogy karrierje során a szakma legjobbjaival dolgozott, pontosan tudja, milyen termékekre van szüksége a nőknek, és hogy hogyan tudják elérni azt a természetes ragyogást, amiről ő híres!”

A 70 darabos kollekcióban megtalálhatóak púderek, rúzsok, műszempillák és paletták, ráadásul minden színt Jennifer maga választott! A kollekció sztárja a Freedom System, ami lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megalkossák saját palettájukat több mint 300.000 kombinációs lehetőségből.

A Inglot x Jennifer Lopez kollekció április 26-án kerül a márka üzletekben, köztük az Arena Mallba is.

Az 1983-ban alapított márka a világ egyik vezető gyártó és kereskedelmi kozmetikai vállalata. Az Inglot teremti meg a legújabb sminktrendeket a divathetek kulisszái mögött New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban, sőt még a Broadway produkcióiban is!

Híres a folyamatosan bővülő színskálájáról és a forradalmian új termékeiről, mint amilyen a személyre szabható Freedom System paletta és az O2M Breathable Nail Enamel.

Elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiákkal és a legjobb alapanyagokból állítsa elő a termékeit. A márka közel 1000 lokációval rendelkezik világszerte, majdnem 100 országban, köztük most már Magyarországon is egy üzlettel az Arena Mallban!