Izgalmas side eventek színesítik a BCEFW programjait!

2022. 03. 02., 4:37pm
Pop-Up Store és "ALMA 2022 tavasz-nyári kollekciója

Pop-Up Store a B72 Stúdióban a Budapest Central European Fashion Week szervezésében!

Várunk Téged is sok szeretettel a B72 Stúdió Pop-Up vásárra!

Ez a három nap Rólatok szól! Rólatok, akik rajonganak a divatért és elköteleződtetek egy-egy márka iránt!
Ezen a három napon lehetőségetek van találkozni személyesen is a tervezőkkel és megvásárolni termékeiket, mindeközben támogatni a magyar divatiparágat!

Program: Február 3. 19:30- Pop-Up Opening Party

Különleges megnyitó partyval kedveskednek Nektek , ahol megismerkedhettek a tervezők legújabb termékeivel és részesei lehettek ArtbyTheo fantasztikus festmény kiállításnak is.

A rendezvényen kizárólag az első 50 regisztrált személy tud részt venni!

Február 4-5. 14:00-18:00- Pop-Up vásár

Több márka termékét is megvásárolhatjátok az esemény során! A Pop-up ideje alatt kizárólag készpénzzel tudtok vásárolni!

Résztvevő márkák:

ArtByTheo oil paintings
DiN'ART Design
Asboth
Viktoria Jilek Bio Beauty & Health care
Valbona Leather
Studio Manka
Helga Toth

Együttműködő partnerek:

Hungária Pezsgő
Cardium Borok
Duska desszert

1053 Bp., Múzeum krt. 19

ALMA’s Blooming Pop-Up Exhibition – nappal kávé, este koktél

A Budapest Central European Fashion Week alkalmából a hazai fenntartható, ALMA designer márka lesz a 4Minutes Cafe vendége, melynek keretében rendhagyó kiállítással vár benneteket Vetlényi Alma divattervező!

Ünnepeljük együtt február 3-án 16:00-tól 20:00-ig a tavasz közeledtét ALMA "Blooming Passion" kollekciójával és az általa inspirált virágszirmos vegán süteményekkel, valamint gin tonic koktél különlegességekkel.

A "Blooming Passion" különleges installációja február 6-ig megtekinthető a 4minutes Cafe-ban, ahol a made-to-order ruhadarabok személyesen megrendelhetőek.

"ALMA 2022 tavasz-nyári kollekciója személyes örökségünket ünnepli. A családunktól kapott értékrendet és tradíciókat. A lelkünk mélyébe vésődött pillanatok összességét. Mindazokat az élményeket, amelyek mostani énünket formálták. Örökségünk erőt és fókuszt ad számunkra, hogy megőrizhessük hitelességünket a bizonytalanság idején. Felhatalmaz bennünket arra, hogy felvállaljuk önmagunkat, dacolva a kihívásokkal, melyekkel szembe kell néznünk. "

1014 Bp., Országház utca 15.

//A rendezvények az aktuális hivatalos információk szerint valósulnak meg a vírus helyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják. Stúdióban a maszkviselés kötelező!//