Itt az újabb chocoMe ízbomba, a Griffé

2022. 25. 01., 3:21pm
Ez év elején is friss meglepetéssel bűvöli el a csokoládéimádókat a nemrég újabb nemzetközi díjjal elismert chocoMe.

 

Az új termék nemcsak a manufaktúra koncepciójába passzol, de a csokoládékülönlegességek sorának is méltó folytatója - eközben valami egészen újat hoz a termékpalettába.

A griffé szó jelentése karcos. Mészáros Gábor, a chocoMe megálmodója ezúttal szándékosan szembe ment az esztétikus csokoládé fogalmával. Így született meg a Mandula pálcikák Maldon sóval, fekete szezámmal, granolával tejcsokoládéban, azaz a Griffé, amelynek darabkái éppen olyan bársonyosan ínycsiklandóak, amennyire „rendetlenek”– a dobozon belül karcolják, karistolják egymást.

„A Griffé egy olyan egyedülálló mandula rocher, amelyben a mandulapálcikák frissen pörkölt fekete szezámmaggal és granolával találkoznak magas kakaótartalmú tejcsokoládéban. Mindezeket a számunkra legfinomabb és legkedveltebb Maldon sóval ízesítjük”- mondja Mészáros Gábor.

A csokoládémágus szerint a Griffé új termékkategóriája rengeteg különleges ízkombinációt tartogat – a variációk száma végtelen, amely különösen jó hír az ínyenceknek, a különféle csokoládécsodák rajongóinak.

A chocoMe termékei az alábbi linken érhetőek el:

https://chocome.hu/products

További információ: 

chocoMe Kft.

1135 Budapest Kisgömb utca 23.