Itt az Answear Denim fesztiválja!

2019. 24. 06., 10:15am
A farmer időtlen árnyalatai visszatértek az új szezonra! De nem is tudnánk a nyarat és a vakációt kedvenc farmerünk nélkül elképzelni!

A farmer időtlen árnyalatai visszatértek az új szezonra! De nem is tudnánk a nyarat és a vakációt kedvenc farmerünk nélkül elképzelni! Az Answearnek köszönhetően nem kell aggódnia senkinek, hogy ne találna új kedvencet a nyaraláshoz!

Ezúttal fókuszban a nélkülözhetetlen farmerdzseki. Mi lehetne tökéletesebb baráti találkozóra, spontán kirándulásra, nyári strandpartira és fesztiválozásra, mint a farmer!

Az idei nyári szezonban az Answear márka újraértelmezte és megújította az ikonikus ruhadarabot. A farmer árnyalatai, a klasszikusok mellett, a kéktől a szürkéig még változatosabb színeket sorakoztatnak fel.

A fehér szín a napbarnította bőrt merészen kiemeli, és remek alapot teremt, hogy kitűnj finom megjelenéseddel a tömegből.

Az alapdarabokat mintás felsőrészekkel, díszített, hangsúlyos színű, valamint visszafogott, egyszerű fazonú ingekkel kombinálják. A vintage stílusú, elegáns pántos ruhák, a 40-es évek táncparkettjére repítenek minket. A légies szoknyák és ruhák nagyszerű választásnak bizonyulnak a forró hétköznapokon.

Az Answear márka dizájnerei millió farmer verziót terveztek - a klasszikus minitől a különböző maxi változatokig. Egy igazi terndkövető divatikon szekrényében ott van egy klasszikus és egyben univerzális farmerdzseki – melyet többféleképpen, változatos stílusokban viselhet. Sportosan, lezseren, de akár egy esti programhoz koktél ruhával is tökéletes választás.

Amióta a farmer meghódította a divat világát, minden szezonban ki tud harcolni magának egy ikonikus trend szerepet! Most az Answear.hu-n elkezdődött a Denim fesztivál szezon, ahol remek kedvezmények is megörvendeztetik az ide látogatókat!