Itt a DESIGUAL Forradalom! 

2019. 11. 12., 9:00pm
A megújult DESIGUAL bemutatja stílussal, élettel teli kollekcióját!

A megújult DESIGUAL bemutatja stílussal, élettel teli kollekcióját! Női Kollekció Desigual Ősz/Tél 2019

Az energia

A múlt, a jelen, a jövő és az energia, amely közöttük áramlik. A kísérletezés, a tanulás, az érzések, és mindenekelőtt, az állandó mozgás igénye. Miközben persze mindig önmagad vagy és hű a saját szívedhez.

Erre az energiára reflektáltunk, amely meghatároz minket - egy olyan kollekción keresztül közvetítjük, amely tele van színnel, meglepetéssel, egyediséggel, „nem” helyett „igen”-nel. Egészen új perspektívából tekint vissza arra, amiben voltunk, hiszen így válhatunk azzá, aki lenni akarunk.

Inspiráció

A Desigual AW19 kollekciója tele van energiával. Olyan energiával, amely jobban alkalmazkodik a jelenlegi éghajlathoz, mint valaha. És az érzelmeink melegéhez is.
Nyárias lendület, tele fénnyel, fehér, illetve hihetetlen színű ruhadarabokkal. Átmeneti őszi darabok, földszínekben, valamint fekete vagy kontrasztos tónusok és szövetek kombinációjában, amelyek arra csábítanak minket, hogy bebugyoláljuk magunkat. Télen a kollekció punk arcával hódít, mélyebb és sötétebb színekkel, melyeket élénk részletek egészítenek ki.

Indonézia, Japán, Tibet, Hawaii, Törökország ...a márka  rendkívüli helyek felé nyitja meg kapuit, amelyek lehetővé teszik, hogy számtalan színben láthassuk a világot. Így, ilyen élvezettel fedezték fel a bolygónkat, mint ihletadót, több mint 30 évvel ezelőtt. Kreatív energia. Etno minták. Rengeteg kultúra ragyogó keveredése.

Mélyen elmerültek archívumukban, hogy újra felfedezzék az 1984-es év, és a Desigual teljes DNS-ét. A kollekciót pozitív üzenetekkel töltötték fel és megújították azokat a kódokat, amelyek egyedivé teszik.

Béke-szimbólumok szív mintában. Robotok. Ez a Desigual Forradalom. Libertè, Fraternitè, Desigualitè, avagy Szabadság, Egyenlőség, Desigualitás. „Több szeretetre vágyom”... Különleges esszenciájukból életteli ruhadarabok születnek, amelyek terjesztik a pozitív energiát.

A street art és a grunge szintén úttörő erőt adnak ennek a mixnek. Egyedülálló városi és kortárs ruhák, amelyek visszarepítenek minket más időkbe és helyekre. A farmerdzsekik, a kabátok és a kötöttáruk reflektorfénybe kerülnek.

A fekete szín sokféle ruhaváltozaton keresztül központi szerepet játszik: energiát és erőt sugároz. De ez nem egyszerű fekete. Desigual fekete, rengeteg meglepő részlettel, kifinomult anyagokból és tulajdonságokkal, amelyek különlegesebbek, mint valaha – és mégis ugyanazok.

Éljenek az élénk színek: piros, kék, sárga, zöld… Ruhák, amelyek arra születtek, hogy tetőtől talpig monokrómba öltözhessünk, vagy ezt mintákkal kombinálhassuk.

Az őszi-téli szezon ruhái légiesek és nőiesek, különféle formákat vonultatnak fel – főszerepet  kap a midi-hossz, ingruhákon, aszimmetrikus és kötött darabokon… A tökéletes ruhán, amely minden pillanathoz és hangulathoz illik.

Az új szezon olyan újításokat is hoz, mint a kasmír, a Tencel és a selyem. Az egész kollekció megújult részletekkel van tele: a cipzáraktól a gombokig minden Desigualt kiált!

A kiegészítők középpontba kerülnek. A hátizsákok, táskák és cipők a város felfedezésének eszközei. Mindennapi viseletek. Munkához. Hétvégére.

Soha nem látott részletek. Új tulajdonságok. Új formák. Új szövetek. Biztosan elbűvölnek majd!

Az AW19 kollekció arra invitál, hogy érezd jól magad, fedezd fel magad és ünnepeld magad! Kívül-belül.

A kapszulák

Yestalgikus: A múlt találkozik a jelennel, az találkozik a jövővel

Ez a kapszula kollekció összekapcsol két olyan történetet, amelyek a Desigual legfiatalabb, legtisztább és legszínesebb lényegét keresik. „Ez egy Desigual forradalom”. A ”Symbols” kapszula kollekció olyan ruhadarabokra és kiegészítőkre összpontosít, amelyek üzenete és elemei forradalmat idéznek elő.

Mottók, mint például Liberté, Fraternité y Desigualité. A béke és a szeretet szimbólumai. Pozitivitás. Annak fontossága, hogy kifejezd magad és az élet napos oldalát lásd.

Rendkívül színes választék egy kis punk hangulattal, kötött dzsekikkel, kabátokkal, ruhákkal, pólókkal és rengeteg kiegészítővel. Kiemelkedik a kék kétrészes ruha, fekete részletekkel, amely magában foglalja a kollekció összes üzenetét.

Mindezeken felül, ott a verseny. Két fiatal tervező: Rubén Zamora-Vargas, aki kubai ősökkel rendelkezik és az olasz Giulia Venier. Valamint a Desigual-archívum. A varázslatos kombinációból a Desigual 90-es évekbeli DNS-e által ihletett, új kollekció született. Alig egy évvel ezelőtt ezek a fiatal tehetségek elmerültek a márka archívumában, magukba szívva annak lényegét és társítva azt saját gyökereikkel.

Így alkották meg a patchworkre, Desigual logókra és ikonikus illusztrációkra épülő kollekciót. A fókusz: farmer kezeslábasok, unisex jumperek, mintás pólók és oversize farmerdzsekik. Minden ruhadarab kortárs, és olyan stílusból fakad, amely minden eddiginél Desiguálabb.

Meleg megjelenés: gyere közelebb!

Amikor a tél megérkezik, csak a meleg és barátságos ruhákra tudunk gondolni, amelyek segítenek energiánk megőrzésében. Az AW19 kollekcióhoz a meleg tónusú tone-on-tone darabokat választottak. Van elegáns gyapjúkabát kék, piros vagy fekete színben. Nem beszélve a részletes kidolgozású, bélelt kabátokról, amelyek ezen a télen ismét visszatérnek. Rendkívül innovatív és kiváló minőségű ruhák, különféle anyagokból és díszítésekkel.  Ruhadarabok, amelyekben a Desigual DNS-e életre kel.

Kötött ruhadarabok idézik fel a szivárvány élénk színeit, sokféle stílusban és formában: magas nyakú, V-nyakú vagy kereknyakú verzióban. Lehetetlen, nem megtalálni a tökéletes stílust, bármilyen alkalomra. Ugyancsak kibővítették a poncsók kínálatát. Minden napra, munkába vagy hétvégére. Soha nem fogynak ki a meleg ruhákból, amik teljessé tesznek bármilyen megjelenést.

1984 óta: Farmer

Az AW19 farmere a Desigual energiájáról szól. Az 1984-es és a 2019-es energiáról. A múlt, a jelen és a jövő kombinációjából nyolcvanas évek-hangulatú farmerek születtek, még több minimalista díszítéssel. Új színek és fazonok, mint a trapéz, a culotte és szuper széles szár.

A kényelmes szövetek innovációjával beemelték a Tencel, a pamut és az elasztán elemeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a ruhadarabok megőrizzék eredeti formájukat.

A farmer mellett kibővült nadrág kínálat is: több szín, minták mindenhol, valamint új formák.

De egy farmerkollekció messze nem csak nadrágokból áll. 2 évszak között alapdarab a kamionos kabát. Legyen oversize vagy szűkebb fazon. Üzenetekkel. Hindi-japán ihletésű patch-ekkel: feketében, sárkányokkal. Menő vörös, vagy tengerészkék kapucnival. Bomber stílus, tweedben, farmer részletekkel. Télre gyapjú béléssel.

Plusz a legromantikusabb változat: hímzett virágokkal és gyöngyökkel.

Teljes mértékben elkötelezett a márka az ikonikus Mickey Mouse dzsekik iránt is, egy limitált kiadású darab, vintage farmerből, amely a Desigual kiindulópontját jelzi.

Fekete: az összes szín összege

A fekete nem a szín hiánya. És ez a kapszula kollekció ezt bizonyítja. A fekete ruhák világát részletekkel teli univerzummá alakítják; játszanak az átlátszó felületekkel, hímzésekkel és a tone-on-tone mintákkal.

Bélelt ruhadarabok (beleértve az ékszer-kabátokat), különféle fazonú ruhák, nadrágok, jumperek és pólók, amelyek csak akkor fedik fel a részleteiket, ha viseled őket. Mindegyik ruhát úgy tervezték, hogy kombinálható legyen még több feketével, vagy a kollekció más elemeivel.

Ez a koncepció alaptétel a kiegészítők és a cipők esetében is. Mivel a fekete nem mindig egyszerű. Ez a Desigual fekete.