Ismét élőben nézheted a divatot - BCEFW

2021. 13. 10., 10:16am
A magyar divatvilág – nemzetközi tervezőkkel – újra élőben áll a kifutóra október 11-17 között.

 

Sentiment's

 

A seregszemle nagyon várt esemény mind a közönség, mind a szakma részéről. A mostani a nyolcadik Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), aMagyar Divat & Design Ügynökség szervezésében. A nemzetközi példákon alapuló többnapos programsorozatot évente kétszer tartják Budapesten. 

Az esemény Közép -Európa egyik legnagyobb divatrendezvénye. Tematikus kísérő programokkal és exkluzív szolgáltatásokkal, valamint nemzetközi szabványokkal biztosítja a magyar és közép - európai tervezők bemutatkozását a divatiparban, a sajtóban és a közönségnek.

A legfontosabb cél egy olyan divatesemény megvalósítása, amely révén Budapest, mint a régió meghatározó divat fővárosa elhelyezhető a globális divattérképen, vonzóbbá téve azt a Magyarországra látogató vendégek számára.

Az esemény hosszú évek óta a nagyközönség, a buyerek, a tervezők, az influencerek, valamint a hazai és nemzetközi média találkozásának elsőszámú állomását jelenti a térségben, amely idén újra élőben valósulhat meg. Ennek köszönhetően Budapest ismét egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a régió meghatározó divat fővárosai közé tartozzon. A divathét eddig is erősen a közép-európai körre helyezte a hangsúlyt, azonban idén fokozottan beépül programjába a V4-es országok tervezőinek bemutatása.

A BCEFW minden szezonban gondozott kiállítóteret hoz létre a kiegészítő tervezők és egy pop-up üzlet számára.  A dizájnnal kapcsolatos tevékenységek és kiállítások, különleges helyszínek és a legjobb helyi bárok, szállodák, éttermek mellékesemények is a programsorozat része, hogy bemutassák a budapesti hangulatot a látogatóknak.

Speciális vezetett vendéglátó programokat szerveznek a sajtó, az influencer és a vásárló vendégek számára.

Október 11-17. között végre ismét sor kerülhet az esemény offline megvalósítására, ahol a magyar és régiós tervezőknek, valamint a Young Talents Program fiatal tehetségeinek élőben nyílik lehetősége bemutatni a legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait. Az eseményre már elindult a jelentkezés, a BCEFW várja a lelkes, tehetséges és innovatív tervezőket a divathét weboldalán!

 

A magyar divattervezők számára a Budapest Central European Fashion Week jelenti a divat iránt érdeklődő nagyközönséggel való találkozás elsőszámú állomását. Az esemény résztvevői első kézből ismerhetik meg a következő szezon meghatározó darabjait.

A side eventek, illetve a Budapest Select pop-up store az eseményt kiegészítve vár minden érdeklődőt, hogy az éppen aktuális, szezonális darabokat a látogatók személyesen is megtekinthessék, felpróbálják és megvásárolják!

A rendezvénnyel és a kísérő programokkal kapcsolatos további információk: https://bcefw.com és https://www.facebook.com/bcefw/

Egy örök klasszikus