Ismét Budapestre jön Robbie Williams, bejelentette új európai turnéját!

2022. 27. 09., 6:27pm
Robbie Williams bejelentette új, XXV elnevezésű európai turnéja állomásait – megünnepelvén elképesztő, 25 éves szóló karrierjét.


Robbie 2023. március 14-én lép fel a Budapest Arénában, jegyek péntektől kaphatóak!

Energiabombaként híressé vált fellépéseit elviszi Európa legnagyobb városaiba. A turné január 20-án indul Bolognában, majd Párizsban, Amszterdamban, Berlinben, Barcelonában – és Budapesten is látható lesz!

Az arénaturné Robbie szólóművészként eltöltött 25 évének ünnepe XXV című albumának megjelenését követően, amely szólókarrierje legnagyobb slágereit és a rajongók kedvenceit tartalmazza újragondolt formában.

Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klubtagjai számára elérhetőek szeptember 28-án 10 órától a Robbie Williams store-ban. Rajongói csomagok, köztük a korábbi bejutásra jogosító, elsőbbségi belépők, és fenntartott ülőhelyek minden helyszínre az eventtravel.com oldalon vásárolhatóak.

A teljes körű jegyértékesítés szeptember 30-án, pénteken 10 órakor indul, a budapesti koncertre a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A turné:
január 20. – Unipol Arena, Bologna

január 23.– Hallenstadion, Zürich

január 26.– Sportpaleis, Antwerpen

január 28.– Ziggo Dome, Amszterdam

január 29.– Ziggo Dome, Amszterdam

február 1. – Barclays Arena, Hamburg

február5.– Lanxess Arena, Köln

február 15.– Festhalle, Frankfurt

február20. – Mercedes-Benz Arena, Berlin

február26.– Jyske Bank Boxen, Herning

február27. – Royal Arena, Koppenhága

március 1. – Avicii Arena, Stockholm

március5.– Nokia Arena, Tampere

március9.–Arena Riga

március 10.–Zalgirio Arena, Kaunas  

március 12.– Tauron Arena, Krakkó

március 14.– Budapest Arena

március 17.– Stadthalle, Bécs

március20. – Accor Arena, Párizs

március24. – Palau Sant Jordi, Barcelona

március27. –Altice Arena, Lisszabon

június 24. – Telenor Arena, Oslo

E hónap elején Robbie megszerezte 14. angol slágerlista vezető címét a XXV albumával, amely megjelenésének első hetében rögtön a lista élére került. Ezzel az eredménnyel megdöntötte saját, a legtöbb brit No1 albumot magáénak tudó szóló előadó rekordját. Előzőleg Elvis Presley 13 listavezető albumának rekordját döntötte meg 2019-es karácsonyi lemezével. Csak a The Beatlesnek van több angol slágerlista vezető albuma, pontosan 15. Ha a Take That-tel kiadott lemezeit is hozzászámoljuk a saját albumaihoz, akkor összesen 19 listavezető kiadványa volt eddig. Ezzel minden idők két legnépszerűbb művészének egyike, csak Paul McCartney eredményesebb nála.

További infó:

robbiewilliams.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu