Intergalaktikus szupermeccs 

2021. 24. 04., 12:20pm
Megérkezett a Space Jam - Új kezdet szinkronos előzetese

Megérkezett a Space Jam - Új kezdet szinkronos előzetese

LeBron James, a Bolondos dallamok sztárjai és egy intergalaktikus kosármeccs – minden, ami egy őrülten szórakoztató filmhez szükséges.

Nézzétek meg velünk a Space Jam - Új kezdet szinkronos előzetesét és bízzunk benne, hogy hamarosan találkozunk a mozikban!

Néha a szupersztárok is segítségre szorulnak. LeBron James például a nagy bajba került fián próbál segíteni, de kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul.

A legjobbakhoz fordul segítségért: Tapsi Hapsi, bájos barátnője Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek szerencsére vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.
A Firkák a Banditák ellen – kezdődjön az intergalaktikus szupermeccs!

A Space Jam Új kezdet ma nyilvánosságra kerülő szinkronos előzetesében sok firkált sztár visszatér, hogy egy még náluk is nagyobb sztárnak segítsen, és mellékesen megmentsen egy kissrácot meg az egész világot.

A Space Jam Új Kezdetben LeBron James próbál bajba került fián segíteni, ám kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul. Így jönnek a képbe régi barátaink, Tapsi Hapsi, bájos barátnője Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek, akik vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.

A különleges filmhez különleges szinkron is jár: a legélesebb fülűek már az előzetesben felfedezhetnek néhány nagy meglepetést – mert a magyar változat sem fog sztárok nélkül maradni!

Az NBA szupersztárja, LeBron James és Bolondos dallamok 2D sztárjai egy csapatban? Csak egy őrült vicces és nagyon látványos film lehet az eredmény.

Az előzetes megtekinthető és továbbosztható az alábbi linken: https://youtu.be/UH8SK10XyH0