Inspiráló, nélkülözhetetlen beauty termékek

2023. 23. 02., 11:45pm
A menő megjelenésért, az igazi wow pillanatokért

 

Szépség a végtelenen túl – minden álmunk valóra válik az új évben. Hogyan? A CATRICE új, limitált kiadásával, a "Dear Universe"-el, amely valódi WOW pillanatokat biztosít. A kollekció szíve a gyönyörű árnyalatokkal rendelkező szemhéjpúder paletta – ami által az egyedi megjelenés garantált. Ráadásul négy különböző típusú műszempilla teszi teljessé a misztikus szemsminket. A kollekció galaxis dizájnú műkörmöket is tartalmaz – egyszerűen kozmikus és varázslatos!

Good to know: A limitált kiadás 2023 január - februárban elérhető... Kövesd figyelemmel, hogy biztosan ne maradj le róla!

 DEAR UNIVERSE SZEMHÉJPALETTA

Szemeid imádják! A galaktikus, elbűvölő tekintetet a Make My Wish Come True szemhéjpúder paletta garantálja.

A 12 összehangolt árnyalat különböző felületeket és hatásokat tartalmaz a matt-tól a csillogóig – így teljesen különböző megjelenéseket hozhatsz létre. A csúcspont? Kiváló minőségű csomagolás vagány Galaxy dizájnnal és beépített tükörrel. Tökéletes társ minden helyzetben!

DEAR UNIVERSE 3D MŰSZEMPILLÁK

Elbűvölő megjelenés? A 3D műszempillák tökéletesek hozzá, ugyanis azonnal hangsúlyossá teszik a szemeidet.

Négy különböző változat – a drámaitól a természetesig – 3D-s hatással dúsítja a szempillákat, amivel divatos megjelenést kölcsönöz.

A szempillák szempillaragasztóval kaphatóak, így könnyen felvihetőek és gyorsan eltávolíthatóak. A legjobb rész? Újra felhasználhatóak ... mint a végtelen!

DEAR UNIVERSE INSTANT MŰKÖRMÖK

Dear Universe ... Legyen tökéletes a körmöm! Nem probléma, az Instant műkörmök professzionális megjelenést kölcsönöznek, akárcsak a körömszalonban.

Akár egy játékos dizájnt választasz, mint az "I Am Self-Loving" műkörmök, akár egy elegáns holografikus megjelenést, mint az "I Am Energized" körmök: A klassz galaxis dizájn garantált. A legjobb? A műkörmök öntapadósak, és pillanatok alatt felvihetőek.