Innováció és színpompás kényelem a lábnak

2022. 28. 04., 11:58pm
Kényelem, minőség, stílus, innováció és dizájn. Ez jellemzi az immáron 20 éve a komfortról, a tartósságról és a megbízhatóságról ismert kényelmi lábbelik gyártóját a Batz-ot.

 

Ez jellemzi az immáron 20 éve a komfortról, a tartósságról és a megbízhatóságról ismert kényelmi lábbelik gyártóját a Batz-ot. Kárpáti Zoltán tulajdonos számára sosem volt kérdés, hogy a folyamatos fejlesztések mellett, szélesebb, fiatal, divat érzékeny közönség számára is ismertté és elérhetővé tegye a márkát.

„A divat állandóan változik, a kényelem marad.”

Ezzel a mottóval, és minden szükséges feltételt megteremtve, know-how-t biztosítva, a Batz az utóbbi idők egyik legizgalmasabb magyar divat-együttműködését indította el, amikor megbízta Vágó Réka cipőtervezőt a két friss, könnyű modellre épülő kollekció tervezésével.

Szemet gyönyörködtető színek és formák, maximális kényelemmel párosítva. A nem egészen 1 év alatt megvalósult, meghökkentően stílusos Batz X REKAVAGO Colourful Comfort designer papucskollekcióban, már egy valódi divatszenzáció kíséretében lépkedhetünk be a 2022-es tavaszi-nyári szezonba!

A Batz magával ragadó Batz X REKAVAGO kampánnyal jelent meg a divat újraéledő világában

A kollekció látványos, letisztult stílusú kampányfotói az igazi gondtalan nyárba repítenek. A papucsok, és az azokat bemutató lábak hátteréül szolgál a víz ragyogó kékje és nyugalma . Összhatásként pontosan az a fajta álomnyár-hangulat kel életre, amelybe minden hűvösebb évszakból elvágyódunk. Az álom ezúttal a színes, szuper stílusos papucsokkal válik még teljesebbé, amelyek nemcsak vagányak, merészek, nőiesek, de olyan komfortot is biztosítanak, amilyet a nyár képes adni könnyedségével, a napfény és a víz simogatásával.

A koncepció szándékosan csak a lábra fókuszál, amely bárkié lehet. A képek azt az üzenetet közvetítik, hogy a kollekció két alapfazonja közül, melyek rengeteg trendszínben és variációban kelnek életre, mindenki megtalálja a kedvencét. Azok, akik többet, illetve azok is, akik kevesebbet szeretnének megmutatni a lábukból.

A kampányfotók egyik főszereplője az édesen merész Pretty Day, amely fagylalt, illetve cukorkaszíneivel is idézi a nyár hangulatát, de már egy tavaszi outfit részeként is látványosan tündökölhet. Ez a végtelen számú viselettel kombinálható darab a tervező egy - már korábbi bestseller utcai papucskollekciójának újragondolása. Csavart design felsőrésszel és parafára emlékeztető, natúr hatású, könnyű, rugalmas Batz-talppal rendelkezik. Ez a magas minőségű bőrből készült, bravúros álompapucs arany fehér, rosegold nude, silver taupe, pink, menta és a pasztell sárga színben érhető el. Kialakításánál fogva tökéletes választás azoknak, akik bátrabb lábvillantásra is nyitottak.

A kollekció másik alapmodellje a Cosy Step, a Batz évek óta egyik legsikeresebb lapostalpú, kétpántos csatos papucsának REKAVAGO-sított kényelmi papucsa, amely nagyobb bőrfelületet takar, így bárki számára eszményi viselet. Erre került egy design elem, egy japán stílusú csomó, valamint a tervező egy szintén rá jellemző, praktikus, cserélhető elemmel is kiegészítette, amelynek köszönhetően – akár egy másik színű Cosy Step papuccsal is – többféle verzióban hordható. Ez a szofisztikált, ugyanakkor lezser, urbánus darab 8 gyönyörű színben érhető el, kék, pink, taupe, menta, sárga, fehér-arany, ezüst és nude rosegold árnyalatban.

A Batz korhatárt nem ismerő designer kényelmi papucs kollekciójának korszerű csomagolása a környezettudatosság jegyében született – a natúr pamut zsinórfüllel rendelkező, kompakt COLOURFUL COMFORT türkiz /zöld fehér nagy virágmintás kartondoboz 100%-ban újrahasznosított papírból készült, és a lábbelik mellett, később egyéb tárgyak tárolására is alkalmas lehet.

Az új szezont friss lendülettel üdvözlő Batz X REKAVAGO papucskollekció kampánya közelebb hozza nekünk az áhított nyarat. Nem beszélve magukról a március 24-én debütált designer papucsokról. Már tavasztól lehetővé teszik számunkra, hogy, ha lábbeliről van szó, mostantól ne kelljen választanunk kényelem és magával ragadó stílusosság között.

A Batz X REKAVAGO papucskollekció a Batz.hu webshopjában, https://batz.hu/webaruhaz/ elérhető.

Kényelem és design, lépésről lépésre

Útmutató a Batz X REKAVAGO designer papucshoz

Mit szólnál hozzá, ha lenne két egyforma fazonú papucsod más-más színben, és ezzel összesen 6 különböző stílusú papucsod lenne? A Batz X REKAVAGO kollekció Cosy  Step modelljeinek cserélhető, japán stílust idéző csomója erre ad megoldást!

A kényelmi papucsok első számú hazai gyártója, a Batz, 22 éve biztosít kiváló minőségű kényelmi lábbeliket a magyar közönség számára. A cégnek 2022 a frissülés évét jelenti, ugyanis a Batz úgy döntött, egy designer kollaboráción keresztül megszólítja a fiatalabb korosztály tagjait is.

A Batz Magyarország első számú cipőtervezőjét választotta partneréül a megújuláshoz – a két profi lábravaló-készítő együttműködéséből máris igazi, tavaszi-nyári sztárpapucsok születtek.

A kollekció egyik legsokoldalúbb darabja a Cosy Step. A Batz legsikeresebb, kétpántos papucsa,  REKAVAGOsított verzióban, japán stílust idéző, izgalmas, cserélhető csomóval született újjá. Színei életteliek, magas minőségű bőr felsőrésszel, parafára emlékeztető, natúrhatású, könnyű, rugalmas Batz talppal. Többek közt a Batz-ra jellemző lábbarát anatómiai emeléseknek és memóriahabnak köszönhetően ez a papucs, akárcsak a kollekció többi darabja, éppen annyira kényelmes viselet, mint amilyen sikkes.

A cserélhető elemnek köszönhetően a Cosy Step a változatosság jegyében variálható, számos outfitbe könnyen beilleszthető.

Íme, egy kis eligazítás a csomó alkalmazásához, ha az öltözékedhez a letisztultabb, természetesebb stílus passzol. Sőt, a szűkebbre vagy bővebbre állításnál, ugyanígy a masni rátekert bőrpántját kell megnyitni.

  1. Húzd ki a felső bőrszalagot a bevágásból!
  2. Tekerd le a csatos pántról!
  3. Nyisd meg a csatot!
  4. Húzd le a pántról a japán masnit!
  5. Csatold vissza a csatot!
  6. Tekerd vissza a bőrpántot!
  7. A végét pedig tedd vissza a bevágásba!
  8. Már indulhatsz is!

Ha pedig a japán csomóval egészen egyedivé varázsolnád a Cosy Step papucsodat, nincs más dolgod, mint visszatenni a bőrszalagot, útra kelni és fogadni a lábbelidre vetett elismerő pillantásokat!

Gondoltál már arra, hogy egy saját, külön bejáratú színösszeállításod lehessen? Mindössze annyit kell tenned, hogy a különböző színű Cosy Step papucsaid japán fél masnijait egymással cserélgeted!

Az egyes Cosy  Step papucsok különböző színű japán csomót idéző masnijai könnyen variálhatóak. Cserélhetsz a barátnőddel, elkérheted a lányodtól, vagy a saját papucsaid masnijait kombinálhatod egymással. A lehetőségek száma szinte végtelen!

A Batz X REKAVAGO féle Cosy Step a laza, ugyanakkor szofisztikált urbánus stílust képviseli – mindössze néhány lépésben hozza el a totális kényelmet és a kifinomult stílusosságot.