Innováció a sima, finom arcbőr megőrzéséhez

2022. 25. 04., 9:39pm
A Collistar Milano a bioregeneráció tudománya alapján újtermék családot fejlesztett ki, amely speciális aktív összetevőivel „utánozza”ennek az esztétikai orvoslási technikának a mélyregeneráló hatását.

 

A Collistar támogat minden nőt saját természetes szépségének kifejezésében és megélésében 1983-as milánói megalapítása óta. Hisz a merész, egyedi, hiteles szépségben. Képviseli a szépség valódi olasz esszenciáját.  A tudomány találkozása a természettel a bioregeneráció erejét adja. Bioregeneráció: az új határ az esztétikai gyógyászatban. A cikk végén olvasható, mi is az a bioregeneráció

A Collistar Milano a bioregeneráció tudománya alapján újtermék családot fejlesztett ki, amely speciális aktív összetevőivel „utánozza”ennek az esztétikai orvoslási technikának a mélyregeneráló hatását.

Rigenera

Az olasz fejlesztés és szakértelem tökéletes kombinációja, a Collistar Clean Research® bemutatja a Rigenerát, az új ránctalanító termékcsaládot. A bőrbarát anyagokat a legkiválóbb aktív olasz összetevőkkel ötvözi az optimális hatékonyság és kiemelkedő fenntarthatóság érdekében. A sejtregeneráció beindításával –ahogyan azt az úttörő esztétikai orvoslás technikáiban alkalmazzák –minimálisra csökkenti a ráncokat és revitalizálja a hámréteget a fiatalabb megjelenés érdekében.

Targeted Active Technology®

A TargetedActiveTechnology®-nak köszönhetően az exkluzív újgenerációs „aktív” összetevők oda juttatják az értékes hatóanyagokat, ahol a bőrben leginkább szükség van rájuk. Mélyen behatolnak a bőrrétegekbe a maximális hatékonyság érdekében.

A bioregeneráció tudománya

A Rigenera termékek a bioregeneráció tudománya által ihletett hatóanyagokat tartalmaznak: szuper alacsony molekulatömegű hialuronsavat és két biomimetikus peptidet. A termékben található hialuronsav molekula az egyik legkisebb a világon (180- szor kisebb, mint az átlagos formulákban található hialuronsav), behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és belülről tölti fel a ráncokat.

A termékekben található Oligopeptid-1 és az Oligopeptid-2 exkluzív kombinációja biztosítja a bőr rétegeiben történő regenerálódást. Ezen peptidek  „utánozzák” a szervezetben természetesen megtalálható fehérjék működését, megkettőzve a plazma hatékonyságát az esztétikai gyógyászat bioregenerációs technikájában: asejteket olyan molekulák termelésére serkentik, mint a kollagén, amelyek elengedhetetlenek a bőr feszes és rugalmas állapotához.

Növényi merisztematikus sejtek

A merisztematikus szövetekben lévő sejtek önmagukban megújulnak, így minden alkalommal, amikor osztódnak, az egyik sejt azonos marad a kiinduló sejttel. A sejtfunkciók újra aktiválása érdekében a Rigener a formulákat növényi eredetű, fenntartható, merisztematikus sejtekkel dúsítják.

E sejtek képesek bármilyen típusú növényi sejtté differenciálódni, amelyek védelmet nyújtanak a stressz tényezőkkel szemben.

A Collistar Clean Research® minden termékhez egy specifikus növényi merisztematikus sejtet választott ki, így garantálja a legmagasabb hatékonyságú funkcionalitást:

 • A Ránctalanító koncentrátumban található olasz merisztematikus feketecsalán sejtek intenzív gyógyító és regeneráló hatást fejtenek ki;
 • Az arc és nyak területére kifejlesztett Ránctalanító hidratáló krémben található olasz merisztematikus csipkebogyósejtek kiváló antioxidáns tulajdonságaiknak köszönhetően revitalizálják a bőrt és javítják annak textúráját.
 • Az olasz merisztematikus echinacea sejtek a Ránctalanító szemkörnyék ápolóban felveszik a harcot a szemkörnyéki mimikai vonalakkal, és visszaadják a bőr feszességét és rugalmasságát

1.Hatékonyság – Nővényi őssejtek

A növényi őssejtek a növényekben természetesen előforduló, kivételesen értékes anyagok, amelyek képesek stimulálni a bőr mélyebb rétegeit is. Hatékonyságukat a legújabb generációs biotechnológiai eljárás igazolja, így teljes mértékben élvezheti a természetben rejlő előnyöket

2.Olasz minőség

Egy olasz biotechnológiai központ segítségével a Collistar a Rigenera termékekhez 3 különböző merisztematikus sejt használata mellett döntött, amelyek nagyon értékesek a bőr számára. Kiváló olasz innováció minden formulában.

3.Fenntarthatóság

A Collistar Rigenera merisztematikus sejtjei nemcsak rendkívül hatásosak a bőrre, hanem egy teljesen fenntartható technológiával előállíthatóak: a növény levélének egészen apró része is megfelelő ahhoz, hogy elegendő anyagot vonjunk ki a végtelenül sokszorosítható regeneráló erejű őssejtekből.

Termékek

SMOOTHING ANTI-WRINKLE CONCENTRATE

SMOOTHING ANTI-WRINKLE CREAM FACE AND NECK

SMOOTHING ANTI-WRINKLE EYE CONTOUR

 

1.RÁNCTALANÍTÓ KONCENTRÁTUM

Nagy hatékonyságú, célzott kezelés:

 • serkenti és felgyorsítja a sejtek helyreállítását
 • korrigálja és leküzd minden típusú ráncot

Olasz merisztematikusfekete csalán sejtekkel, amelyek intenzív gyógyító és regeneráló hatást fejtenek ki.

2.RÁNCTALANÍTÓ HIDRATÁLÓ KRÉM - Az arc és a nyak területére

A legújabb generációs textúra táplálja a bőrt anélkül, hogy elnehezítené.

 • láthatóan csökkenti a ráncokat
 • javítja a bőr textúráját

Olasz merisztematikus csipkebogyó sejtekkel, amelyek kiemelkedő antioxidáns hatásúak, revitalizáljáka bőrt és javítják annak textúráját.

3.RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ - Könnyű állagú gél-krém

 • Csökkenti a ráncokat és barázdákat a szemkörnyéken
 • Hidratál és kiegyenlíti a bőrtónust

Olasz merisztetikus echinacea sejtekkel, amelyek helyreállítják a bőr védőrétegét és serkentik a kollagén termelést, felveszik a harcot a szemkörnyéki ráncokkal szemben.

Textúra

A textúrák szilikonok, alkohol, parfüm-allergén/parfüm és állati eredetű összetevők nélkül készülnek.

A CollistarCleanResearch® azt jelenti, hogy csak azt adjuk a bőrnek, amire valóban szüksége van. Kompromisszumok nélkül.

Célcsoport

Ideális fiatalabb bőr számára az öregedési folyamat lelassítására, érett bőr számára pedig az idő jeleinek leküzdésére és csökkentésére, az egészséges sejtműködés újraindításával.

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Az elvégzett tesztek alapján bizonyított hatékonyság

Mindössze 7 nap után*

90% A ráncok halványodnak, a bőr fiatalabbnak látszik

95% Puha és feszes bőr

100% Ajánlaná a terméket

 Rigenera: tiszteletben tartja a bőrt és a bolygót egyaránt

A Collistar Clean Research® célja olyan úttörő termékek létrehozása, amelyek valóban tiszteletben tartják a bőrt és a bolygót. A Rigenera termékcsalád rendkívül bőrbarát formulákra és környezetbarát csomagolásra épül:

 • a krémekhez való tégely 100%-ban újrahasznosítható üvegből készül;
 • a fedelet újratervezték, hogy 37%-kal több műanyagot takarítsanak meg, a tégely újrahasznosítható
 • az ampulla üvegek teljesen újrahasznosítható műanyagból készülnek;
 • a csomagoláshoz és a szórólapokhoz használt papír kizárólag tanúsított, fenntartható forrásból származik, és 100%-ban újrahasznosítható.

A fenntarthatósági projektről további információ a termékdobozokban található, amely útmutatást ad a vásárlóknak a termék minden részének helyes újrahasznosításához.

Elérhető: 2022. áprilisától

Megvásárolható: Douglas üzletekben és webshopban www.douglas.hu, illetve a www.lovebrands.huoldalon.

Hivatalos hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

@collistarbeauty #collistar #collistarlovers #CollistarRigenera

#TheItalianEssenceOfBeauty

 

A bőr bioregenerációja az esztétikai gyógyászat egyik leginnovatívabb és legfejlettebb technikája, amely támogatja a természetes önregenerációs folyamatot a szövetekben: intradermális plazma injekciókkal stimulálja és készteti a sejteket új kollagén rostok termelésére. A folyamat során vért vesznek a pácienstől, a levett vért centrifugálják, így megkapják a mélysejtek regenerálódásához szükséges plazmát. Ezt injektálják a továbbiakban a páciens bőrébe. Az eljárás segíti a hám létfontosságú tulajdonságainak (tónus, rugalmasság, hidratáltság) helyreállítását, segít felvenni a harcot a természetes öregedési folyamatokkal, csökkenti a ráncokat és a múló idő jeleit.