Illatvarázs

2019. 17. 12., 7:09pm
Közelednek a téli ünnepek. Ilyenkor nagy figyelmet szentelünk otthonunk szépítésére, dekorálására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Közelednek a téli ünnepek. Ilyenkor nagy figyelmet szentelünk otthonunk szépítésére, dekorálására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk a lakásunk illatosítására. A lakás parfümök nemcsak csodás illatot árasztanak, hanem különleges, változatos dizájnjuknak köszönhetően dekorációként is használhatjuk.

A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk a CHANDO márka finom porcelánból készült diffúzorait.

Urban kollekció

Golden Amber

1.Porcelán aroma diffúzor, barna, CHANDO

A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása tette lehetővé a CHANDO márka termékeinek megalkotását. Ezeket az illatokat francia parfüm gyárak alkották, nem tartalmaznak alkoholt. A Golden Amber kellemes, fás, fűszeres illatának köszönhetően meghitt hangulatot teremt otthonunkban.

A csomagolás része a 10 ml-es illatosító utántöltő.   

 

2. Porcelán aroma diffúzor pálcikákkal, CHANDO

Érdekes dizájnjának köszönhetően az ünnepi asztal dísze is lehet ez a pálcikás diffúzor. Fűszeres illata betölti a teret, így még kellemesebbé varázsolja a téli estéket. Az illatot francia parfüm gyárban alkották, nem tartalmaz alkoholt. A pálcás diffúzor blue breeze, friss, citrusos illatban is kapható.

3.CHANDO Harmony pálcás illatosító – Gyömbér és szantálfa illattal

Stílusos csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándék például az urak számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a dizájnos Urban termékcsaládból, gyömbér és szantálfa illattal. A szantálfa és a bors ellenállhatatlanul csábító pikáns kombinációja. Az intenzív illatok közé soroljuk. Az alap illat ámbra, szantálfa és oud keveréke, a szív fahéj és sáfrány jegyeinek párosítása, a fej pedig gyömbérrel, citrommal és fekete borssal van megkoronázva.

4.CHANDO Harmony pálcás illatosító – Fenyőerdő illattal

Igazi karácsonyi illat, a havas fenyőerdő lenyűgöző frissességét idézi meg. A közepesen intenzív illatok közé soroljuk. Az alap illat a bőr és a pézsma keveréke, a szívben a szantálfa, a cédrus és a vanília tónusai dominálnak, a fej pedig a tealevelek és a bergamott aromájával van megkoronázva, amelyet a jázmin érzéki jegyei egészítenek ki.

Fotó és termék: www.aromauzlet.hu

A márkáról:

A kínai CHANDO márkát az eredetiség, a szabadalmaztatott, egyedi porcelánfeldolgozás és a kifinomult illatok jellemzik. A márka 1977-ben alakult, amikor a sanghai Chen család egyik  tagja, a tehetséges Vicki tanulmányozni kezdte a kerámia készítés művészetét, a fejlődés folyamatát, innovációját. Megfigyelte a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket is. Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élet során kialakult hiedelmek és hagyományok megőrzésének eredménye. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között.