Illatos angyalkák

2019. 25. 11., 9:25am
Közelednek az ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk otthonunk szépítésére, dekorálására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Közelednek az ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk otthonunk szépítésére, dekorálására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk lakásunk illatosítására. A lakás parfümök nemcsak csodás illatot árasztanak, hanem különleges, változatos dizájnjuknak köszönhetően dekorációként is használhatóak.

A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk a CHANDO márka finom porcelánból készült diffúzorait.

ANGYALKA KOLLEKCIÓ

Aranyos, angyalka alakú porcelán mini illatosító, amely kiváló kisebb helyiségek illatosítására. A karácsonyi dekoráció különleges része lehet az angyalka formájú porcelán diffúzor, amely amellett, hogy esztétikus, a kellemes illatról is gondoskodik. A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka elbűvölő termékeinek megalkotását. Tetszetős csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándékként is megállja helyét.

Két változatban kapható - rózsaszínű és kék színben. Bár különböző színű és illatú a két angyalka, mégis, mindkettő illatának alapja friss, citrusos.

CHANDO MINI PORCELÁN DIFFÚZOR - KÉK ANGYALKA - fehér dagály

A fehér dagály illat egy tiszta tengeri illat, amelyben a tengeri só jellegzetes tónusai, valamint a gyümölcsök és virágok lágy jegyei nyilvánulnak meg.

CHANDO MINI PORCELÁN DIFFÚZOR - RÓZSASZÍNŰ ANGYALKA - tealevelek és bergamott

Különböző tea levelek és a bergamott illatával, rózsaszínben pompázik.

A tealevelek és bergamott illat a friss bergamott tónusainak és a finom tealevelek jegyeinek örömteli harmóniája, amely a jázmin és a koriander aromájával van megkoronázva.

Hogyan kell használni?

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan öntse a tartalmát az illatosítóba! Ezt követően helyezze fel a porcelándísz elemet az illatosítóra, amely - köszönhetően szabadalmaztatott tulajdonságainak - képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani! Javasolt az átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék alkalmazása! A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.

www.aromauzlet.hu

https://www.aromauzlet.hu/manufacturer/chando  

A MÁRKÁRÓL

A kínai CHANDO márkát az eredetiség, a szabadalmaztatott, egyedi porcelán feldolgozás és a kifinomult illatok jellemzik.

A márka 1977-ben alakult, amikor a sanghaji Chen család egyik tagja, a tehetséges Vicki, tanulmányozni kezdte a kerámia készítés művészetét, fejlődési folyamatát, innovációját. Megfigyelte a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket is.

Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élet során kialakult hiedelmek és hagyományok megőrzésének eredménye. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között.