Illatok nyárra

2018. 23. 07., 1:10pm
A nyári melegben nagyszerű érzés, ha egész nap velünk van egy kedvenc, finom illat. Íme, néhány a mostani kínálatból.

A nyári melegben nagyszerű érzés, ha egész nap velünk van egy kedvenc, finom illat. Íme, néhány a mostani kínálatból.

- Paco Rabanne új illatai

1 Million Lucky és Lady Million Lucky: A 1 Million és a Lady Million egy generáció fantáziáját testesíti meg. Ugorjunk vissza a kultikus sikertörténet kezdeteihez!

A szerencsét jellemzően a véletlennek tulajdonítjuk. A Million Lucky illattal megtapasztalhatod a szerencse érzését. A Million Lucky esetében az ikonikus aranyat még értékesebb nemesfém váltja fel, a platina. Tiszta, tömör és rendkívül különleges. Óda Paco Rabanne-hoz, a lázadó elméhez, aki illatokkal és a nemesfémek csillogásával jeleníti meg a Million fantáziavilágát.

A Lucky parfümök

1 Million Lucky

Az érzékeket megbabonázó üde illat. Zamatos zöld szilva íze. Rabul ejtő férfias fás jegyek. Vágyakat felkorbácsoló kéjes mogyoró. Mindez egyszerre. Lélegezd be és tiéd a világ, vedd el! Éljenek soká a SZERENCSÉSEK!

Lady Million Lucky

A rózsák forradalma, amely falakat rombol le, és megnyitja az utat a színtiszta érzékelés előtt. Kirobbanó málna illat, igazán élvezetes ínyencség. Az érzéki szantálfa még tovább feszegeti a határokat. Euforikus alkímia, a SZERENCSE az új szenvedély. Maradj velünk!

- BOSS Ma Vie L’Eau - A nők egyediségének ünneplése

A BOSS Parfums bemutatja friss és ragyogó új illatát, a BOSS MA VIE L’EAU-t, amely arra ösztönzi a nőket, hogy felismerjék és megéljék egyediségüket. Az Eau de Toilette csillogó fénye bátorítja őket, hogy belső fényüket engedjék szabadon áradni.

Ragyogó akkordok egyedi ötvözete, az illatkompozíció alapja pedig az ikonikus kaktuszvirág. Az MA VIE illatban is megtalálható varázslatos összetevő jelen van, mert a női lélekben rejlő hatalmas erőt és a női függetlenséget idézi meg illatával. Az akvatikus akkord, a fejjegy, könnyed és dinamikus jeges virág hatást kelt. Az illat finom egyensúlyt alkotó szívjegyeit az érzéki alapjegyek egészítik ki: a cédrusfa melegségét és eleganciáját a fehér pézsma szenvedélyessége még intenzívebbé varázsolja.

- Eau De Parfum Légére: A női erő története

Carolina Herrera a női erőt egy parfümgyártási áttöréssel ünnepli. Egy keleti virágos illat megalkotásával, mely körülöleli a Good Girl DNS-ét. Az illat a jázmin és a tonkabab sokatmondó párosa köré épül, mely így egy mámorító és meglepő illatot eredményez.

Az illat a modern végzet asszonyát meséli el, aki mer játszani a tonkabab és a karamellkrém, a cukros tejből készült érzéki desszert édességével. Innovatív illat, amelyet nők készítettek, és amely arra szólít fel, hogy szórakozz és légy csibész, mert... jó egy kicsit rosszalkodni!

A fa - szantálfa - és virágok - ylang ylang és jázmin - kombinációja, a csábító karamellkrém illatával egyetemben, amely ragyogást és női erőt közvetít.

Mi is képvisel több női erőt, mint a magas sarkú? “A rendszert négy éven át fejlesztettük, és 600 alkalommal teszteltük, hogy tökéletes legyen; ahhoz, hogy ez a flakon elkészüljön, száz másikra volt szükség.” - mondja Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera Fragrances kreatív igazgatója.

- A találkozások világa

A Chloé nő a szabadságot és az állandó, természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, mely egyszerűen átsejlik tapasztalatain és találkozásain keresztül, s minden kényszer nélkül nyilatkoztatja ki, hogy ki is ő valójában. Maga után hagyja az illatot, amely meghatározza őt, bármerre is jár, bárhová is utazik. Egy parfüm, ami őt szimbolizálja... Nomád, csakúgy, mint ő.

NOMADE

Gaby Aghion, a Chloé alapítója mondta egyszer: „A színeim Egyiptomból származnak.” A Nomade e szabad vadság képét idézi fel. Egy parfüm, amely a könnyed elegancia, s a szabadsággal elegyített magabiztosságot ragadja meg, amely a Chloé szellemiségét képviseli.

A szabadság kvintesszenciája. Lágyság és erő elegye. Az erőteljes virágos ciprus illat első impulzusai úgy lengnek körül, mint a szabadság szellői. A tölgymoha intenzív, ásványi jellegét a Mirabella szilva telt édessége öleli körül. Ebből a frissességből sugárzik át a frézia virágos érzete.