Illat pár szerelmeseknek

2022. 11. 02., 3:04pm
A Gucci arra bíztatja a bátor szerelmeseket, hogy válasszák a  vadonatúj, extra különleges Gucci Guilty illatokat


A #ForeverGuilty világában, amely a Gucci Guilty Pour Homme Parfum és a Gucci Guilty Pour Femme Intense Eau de Parfum illatoknak ad otthont, a szenvedély továbbra sem ismer határokat. 
2022. februárjában Valentin napra készülve jelenik meg a klasszikus Gucci Guilty illatok intenzívebb verziója, amelyet a csomagolás is tükröz. 

Az illatok azoknak készültek, akik bátran felvállalják a szabályoknak és társadalmi konvencióknak fittyet hányó szabad szerelmet és egyben szimbolikus kapcsolatot teremtenek a hasonlóan gondolkodó, mások által különcnek gondolt szerelmesek között.

A #ForeverGuilty kampány főhősei, Jared Leto és Lana Del Rey testesítik meg a fás-aromás-ámbrás férfi illatot, valamint az ámbrás-virágos-fás női illatot. Az illatüvegek fémes hatású sötét antracit, illetve lenyűgöző szépségű bronzszínben pompáznak, vintage amerikai stílusú diner miliőben. 

Gucci Guilty Pour Homme Parfum Eau de Parfum 

A Gucci Guilty Pour Homme Parfum fás-aromás-ámbrás illat, amely intenzívebben árasztja a Gucci Guilty Pour Homme egyedülálló, színtiszta esszenciáját. A férfiasság új és intenzívebb vízióját megtestesítő Gucci Guilty Pour Homme Parfum könnyedebb, finomabb és modernebb aromás felütéssel indít francia levendula és lélekemelő citrusos jegyekkel, amelyek remekül harmonizálnak a boróka intenzitásával. Valódi esszenciáját a szívjegyben a gazdagon illatozó narancsvirággal ötvözött és csipetnyi szerecsendióval fűszerezett spanyol szuhar mélyen ámbrás jellege erősíti. Az alapjegyeknél pedig a száraz fás jegyek és a pézsma az indonéz pacsuli misztikus eleganciáját emelik ki az összetevők. 

Gucci Guilty Pour Femme Intense Eau de Parfum 

A Gucci Guilty Pour Femme Intense Eau de Parfum ámbrás-virágos-fás illat, amely gyökeres változást jelent a Gucci Guilty Pour Femme ikonikus alapillatához képest. A mandora merész pezsgése, a licsi nemessége együtt modern árnyalatokkal gazdagítják az ibolya illatvilágát.  A szívjegyeknél a ylang ylang és a tubarózsa gazdagon illatozó virágcsokrának aromáját még inkább kiemeli a sötét szilva akkord titokzatos érzékisége. Az alapjegyeknél pedig a pacsuli és a vetiver fás jellege kényeztető vaníliával ötvözve gondoskodik arról, hogy egy merész, tartós nőies illatkompozícióban gyönyörködhessünk. 


A csomagolás

A Gucci Guilty illat univerzum két új csillagának illatüvegei a Gucci Guilty jól ismert formavilágát viszik tovább. Az üvegek metálos külsőt kaptak és megújult színvilágukban hűen tükrözik a bennük rejlő illatnedű intenzitását. A férfi illat esetében a robosztus üveg sötét antracit színt kapott, a női illat pedig ragyogó bronz színárnyalatban pompázik. Mindkét illatüveget a vele megegyező színű kupak zárja le, és a Ház emblematikus egymásba kapcsolódó két G betűt ábrázoló logója díszíti. A Gucci Guilty Pour Homme Parfum sötét antracit kartondobozán ezüstszínnel szerepel az illat neve, míg a Gucci Guilty Eau de Parfum Intense gyöngyház színű kartondobozát bronzszínű betűk ékesítik. 

A kampány
Glen Luchford fotóművész felvételein az új Gucci Guilty illatok szokatlan helyszínen jelennek meg, egy tipikus amerikai bisztró falai között. Utánozhatatlan piros boxok, fából készült falpanelek és roló az ablakokon.

A Gucci Guilty kampány főhősei Jared Leto és Lana Del Rey egy boxban ülnek egymás mellett, kihívó tekintetük bátorságot sugall, és arra ösztönözi a nézőket, hogy csatlakozzanak és együtt ünnepeljék a szabadságot. Rövid kis karakterszerepben Courtney Love is felbukkan és ráerősít az illatok üzenetére. 
 
#ForeverGuilty

Elérhető: 2022. február
Megvásárolható: Douglas, Müller, Marionnaud parfümériákban és webshopjaikban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.