Illat férfiaknak a mesterséges intelligenciától

2021. 30. 09., 12:38pm
Lépj be a Paco Galaxisba és csatlakozz az intergalaktikus partihoz, ahová mindenki meghívót kapott!

 

Lépj be a Paco Galaxisba és csatlakozz az intergalaktikus partihoz, ahová mindenki meghívót kapott! Itt az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Mindegy mi a neved, és mindegy melyik bolygóról érkeztél.

Hatalmas büszkeséggel mutatkozik be Paco Rabanne elképesztő újdonsága.

A PHANTOM egy futurisztikus aromás illat, ami a citrom energikus zöld villanását ellenállhatatlan, krémes levendulával keveri.

Az első illat, melyet mesterséges intelligencia segítségével készítettek.

A valaha volt legformabontóbb design az iparban és az első digitálisan összekapcsolható parfüm. Érintsd a telefonod az üveg tetejéhez, és ismerkedj meg legújabb kísérőddel.

https://www.youtube.com/watch?v=v3QkNgwWDTI

2021-ben a PHANTOM-mal a márka továbbra is feszegeti a határokat és egy olyan víziót rajzol fel, amely tökéletesen reprezentálja a fiatalabb generációk mostani törekvését egy világ felé, ahol mindenki szabadon igaz önmaga lehet. Arra szólít fel, hogy lépj ki a megszokott komfortzónából és ünnepeld az életet. Egy utópia, ahol a másság egyenlő a szépséggel.

Egyúttal követi a Paco Rabanne-i hagyományt fémes megjelenésével.

Az új férfi illat arra szólít fel, hogy hagyd el a megszokottat és ünnepeld az életet. A mottó #daretobedifferent (#merjmáslenni) tökéletes megtestesítője.

1000% boldogság. 1000% Paco Rabanne.

PHANTOM

Az új, szépségen túli világ illata, ahol a boldogság növeli a szexepilt, a magabiztosságot és az energiát.

Igazán. Mert a Paco Rabanne számára a jövő nem csak tündérmese. Hanem maga a jelen 

Gyere velünk egy retro-futurisztikus univerzumba és bulizzunk együtt a fergeteges Phantommal!

#welcometothefuture

#daretobedifferent

Részlet a parfüm készítőivel készült beszélgetésből: 

Kérdések Dominique Ropion-hoz és Anne Flipo-hoz

Használtatok elképesztő, ember-alkotta molekulákat, hogy megalkossátok a Phantom ikonikus allűrjét?

Loc: Olyan dolgokat akartunk kombinálni, amelyekre az emberek nem számítanak, meglepetésre és innovációra törekedtünk. Innovatív molekulákat használtunk, mint például a Creamytone, amely ellenállhatatlan és érzéki, vagy a stryrallyl acetate, amelyet elképesztő szintre emeltünk. Ezt a molekulát évtizedek óta használják a parfümkészítésben, de még soha ilyen dózisban nem bukkant elő!

Mi teszi a Phantom-ot olyan igazán Paco parfümmé?

 Loc: Egyes egyedül a Paco számára készült a nulláról. Nem is lehet más csak Paco Rabanne illat!

Juliette: Ez egy vidám, futurisztikus illat, amely minden téren feszegeti a határokat.

Milyen szakértelmet hoztatok az álomcsapatba?

Dominique & Anne: Megpróbáltunk újra ráfókuszálni Loc eredeti ötletére abban a pillanatban, amikor az illat fejlődése elkezdett nagyon komplex és sokoldalú fázisba lépni. Megtartottunk egy bizonyos mértékű összetettséget, de újraformáltuk az illat egy részét.

Mi teszi a Phantomot olyan sokoldalúvá és hosszantartóvá?

Dominique: Az illat nagyon egyedi, felismerhető és hosszantartó, hiszen levendula, stryrallyl acetate és krémes jegyek nagy dózisát tartalmazza. A struktúrája is nagyon magas színvonalú, a hozzávalók közötti interakció pedig a tartósságot biztosítja.

Mi az illat különleges egyediségének titka?

Anne: A titok Loc képzelőerejében rejlik! Az ötlet az elejétől fogva nagyon átütő volt és mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy úgy tudtuk felépíteni ezt az illatot, hogy közben megőriztük az elképesztő ötletet és bevégeztük minden apró részletét.

Ezt mondja magáról a PHANTOM:

… négy parfümkészítő egy csapatként dolgozott én mindegyikük szaktudásának kombinációját nyertem. Loc Dong indította el a parfümöt a levendula zöld citrusos villanásával való keverésének ötletével. Juliette Karagueuzoglou különleges szakértermével a természetes hozzávalók terén járult közre – és higgy nekem, lehet, hogy csúcstechnológiával rendelkezem, de bővelkedem csúcs természetes alapanyagokban is. Dominique Ropion és Anne Flipo, mindketten parfümkészítő mesterek, tökéletesítették a formulámat. Sokoldalúvá, ultra-hatásossá és szuper-hosszantartóvá tettek. Tiszta Paco, ugye? Tiszta Paco Rabanne.

A kampány arcai: David Trulik és Kris Grikaite.

https://www.youtube.com/watch?v=NjDTuucnvSI

Innovatív megjelenés: https://www.youtube.com/watch?v=fTMJ-gGRjAU

Telefonhoz csatlakoztatás bemutatása: https://www.youtube.com/watch?v=wWLcBl4rnm8

Instagram: https://www.instagram.com/pacorabanne/

Douglas : https://www.douglas.hu/p/paco-rabanne-phantom-ferfiaknak-243458