Így használhatjuk az okostelefonunkat nyári felfrissülésre

2023. 06. 06., 8:57am
Manapság már annyi mindent lehet irányítani telefonos alkalmazással. Miért egy ventilátor vagy mobilklíma legyen ez alól kivétel?

 

Sencor SFT 4207BK

A Sencor elhozza a digitális korszakot és vele együtt a felfrissülés örömét a magyar háztartásokba.

Egy ventilátor, ami kevés helyet foglal

A csendes és intelligens Sencor SFT 4207BK oszlop ventilátor nem csak a forró nyári napokon tehet jó szolgálatot. Az elegáns kialakítású készülék mindössze 58 dB-es zajszinten üzemeltethető, így nem zavarja fel álmukból az alvókat. Kezelését megkönnyíti az időzítő funkció is, amely 1-12 órás tartományban állítható és a kívánt működési időtartam után automatikusan kikapcsol. „A Sencor újdonsága kényelmesen és egyszerűen kezelhető a készülék felső részén lévő érintőképernyős panel, valamint a hozzá biztosított távirányító révén. Sőt, a wifi kapcsolatnak köszönhetően a Sencor Home applikációval akár okostelefonról is vezérelhető” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

A készülék háromféle sebességfokozatot és négyféle programot biztosít nappali, illetve éjszakai működésre. A napi programok közé tartozik a normál és a természetes üzemmód, utóbbi érdekessége, hogy teljes mértékben a lágy, szabadtéri levegő érzetét kelti. Variálhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy többféleképpen beállítható a levegőáramlás iránya: a készülék a vízszintes oszcilláció mellett két különböző szögű függőleges billentést is kínál. Ennek megfelelően a légáramlás teljes mértékben az igényekhez igazítható. A helyiség aktuális hőmérséklete pedig könnyedén leolvasható a készülék elején lévő LED-kijelzőről.

A felhasználók számára a ventilátor áthelyezése sem jelenthet problémát. „A készüléket ugyanis egy fogantyúval látták el, így bármikor kényelmesen át lehet tenni a helyiség egyik pontjából a másikra. Biztos alapja pedig gondoskodik arról, ne dőljön el működés közben” – tette hozzá Lucza András.

Sokoldalú mobilklímák

A SAC MT9078CH All Seasons és a SAC MT1603C Iceberg mobilklímák kiválóan alkalmazhatók 31-35 m2, illetve 62-68 m2 helyiségekben, vagy otthonokban. „Egyik legfontosabb előnyük, hogy könnyedén és egyszerűen telepíthetőek, mivel nemcsak normál, befelé nyíló ablakszárnyakhoz, hanem akár tetőablakokhoz, illetve felhajtható ablakokhoz is rendelkeznek tömítő készlettel” – hangsúlyozta a szakember.

A SAC MT9078CH All Seasons kifejezetten takarékos működést kínál, mivel A++ minősítéssel látták el. A készülék 9000 BTU/óra hűtőteljesítménnyel rendelkezik, de ha nincs szükség hűtésre, akkor a levegőkeringetés üzemmódban is használható. A Sencor újdonsága nem véletlenül kapta az „All Seasons”, tehát a „minden évszakban” elnevezést. Ez a mobilklíma ugyanis az év minden időszakában jó szolgálatot tehet: télen 13-27 Celsius fok közötti tartományban akár fűteni is lehet vele, ősszel pedig a Smart üzemmódban stabilan 20-23 Celsius fok között tartható vele egy adott helyiség levegője. Abban az időszakban, amikor pedig sok eső esik, akkor a páramentesítés funkció révén akár 14 liter vizet is ki lehet választani vele a levegőből, így nem kell pluszban speciális páramentesítő készüléket üzemeltetni.

A SAC MT1603C Iceberg mobilklímát kifejezetten a gyors és hatékony hűtésre tervezték. Ez a készülék ugyanis 16 000 BTU/óra hűtési teljesítménnyel büszkélkedhet. Működési tartománya pedig 17-30 Celsius fok között mozog, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lehető legideálisabb hőmérsékletet állítsák be abban a szobában, ahol tartózkodni kívánnak. Mindkét mobilklíma könnyedén üzemeltethető a Sencor Home applikáció révén, amely Android, illetve IOS-rendszerű okostelefonokra egyaránt letölthető.

A Sencor tehát elhozta a ventilátorok és mobilklímák digitális világra és összekapcsolhatóságra felkészített változatát Magyarországra. Valamennyi Sencor Home alkalmazással irányítható hűtési készülék ideális társ lehet a fülledt nyári napok átvészelésében.