Így ápold a hajadat a legújabb kefékkel!

2021. 15. 09., 1:37pm
Gyönyörű barackos árnyalatban találod a klasszikus Original Hajkefe legújabb változatát a Blush Glow Frost kollekció részeként.

Kétméretű fogazata a haj fésülését könnyűvé, fájdalommentessé teszi. A fogak, speciális kialakításuk révén ugyanis, nem akadnak bele a csomókba. Amíg a hosszú fogak kibontják a gubancokat, addig a rövidek simává teszik a hajszerkezet külső rétegét, a kutikulát.

Ennek látható eredménye az élettel teli, ragyogó hajkorona!

Új szint a hajmosásban!

A Blush Glow Frost kollekció Wet Detangler hajkeféjét hajmosás közben használhatod. A kondicionáló ezzel elosztatható a vizes hajon, de a vizes gubancokat is csodálatosan kibontja. A 325 darab kétrétegű fogazatnak köszönhetően gyengéden, mégis hatékonyan fésüli ki a törékeny, vizes hajat. Ezáltal óvja a hajszálak szerkezetét és töredezés mértéke is csökken.

Speciális kialakítása könnyű alkalmazást biztosít, ezzel gyorsan hajápolási rutinod részéve válik.

Mini Wet Detangler Blush Glow Frost

A hajkefe, kis méretének köszönhetően, tökéletes ápoló eszköz az utazások során. Mint normálméretű társának, kétrétegű a fogazata, tehát gyengéden, mégis hatékonyan fésüli ki a vizes hajat. Így óvja a haj szerkezetét, a töredezés mértéke is csökkenhet. Használhatod a kondicionáló eloszlatására is vagy akár gubancbontásra.

A nyél végén található kulcstartó lyuk lehetővé teszi, hogy felcsíptesd a táskádra. A mini hajkefe nem csak szuper hasznos, hanem szuper cuki is!

A termékek várhatóan szeptember közepétől elérhetőek a https://lovebrands.hu/ oldalon.