Igényes, kényelmes fehérnemű

2020. 27. 10., 5:25pm
A modern nő elfoglalt napjaiban fontos a kényelem és a magabiztosság

Mádai Vivien: „Ha jól érzem magam a bőrömben, jobban teljesítek”

Triumph Fit Smart – A modern nő elfoglalt napjaiban fontos a kényelem és a magabiztosság

A nőknek gyakran több szerepben is helyt kell állniuk párhuzamosan, sűrű, elfoglalt napjaikban pedig fontos a kényelem és a magabiztosság érzete. A Triumph Design For Life okos melltartója, a Fit Smart, Mádai Vivien szerint is minden élethelyzetben úgy támogatja a modern nőt, hogy stílusosan pipálhatják ki képzeletbeli listájukról napi teendőiket.

A Triumph 1886* óta a női mellek szakértője. Folyamatosan keresi a megoldást arra a fehérneműre, ami tökéletesen illeszkedik viselője mellformájára, méretére és helyt áll minden élethelyzetben. A Fit Smart kialakításában, a Triumph korábbi kutatásai és vásárlói igényei mellett, fontos szerepet kapott a nők változó és egyre gyorsuló életstílusa is. A kényelmes és stílusos melltartó tökéletes választás reggeltől estig, bármilyen szerepben is kell éppen helytállnia viselőjének.

„Imádom a Triumph innovatív ötleteit. A Fit Smart melltartókat próbáltam korábban hosszú repülőúton, hivatalos vacsorán, de már jógáztam is benne. Egész nap viselhetem, akár éppen otthon pakolászok vagy rohangálok az óvoda és a stúdió között. Szinte el is felejtem, hogy rajtam van, annyira kényelmes” –állapította meg Mádai Vivien, aki szerint egy jó melltartóval csak jól indulhat a nap.

„Legyen szó anyaságról, a feleség szerepéről vagy éppen műsorvezetésről, ha jól érzem magam a bőrömben, minden téren jobban teljesítek. Ehhez remek alap egyébként egy kényelmes melltartó, hiszen nem kell benne feszengenem.”

A vásárlói igények felmérése után kialakított Triumph Fit Smart külsejében és funkciójában is kiszolgálja a modern nőt. A rohamosan változó életstílus mellet minden nőnek jól esik egy biztonságot nyújtó melltartó, ami egyszerre kényelmes és szexi is.

A 4D innovatív elasztikus csipke az intelligens belső kosárkiképzéssel párosulva nyújt kellő tartást és megfelelő kényelmet – merevítő nélkül, elasztikus pántjaival pedig hibátlanul igazodik a viselőjéhez. Így a 40 tradicionális kombinációt a Fit Smart összesen 4 modern méretben fedi le.

A kollekció már kapható a Triumph üzleteiben.