Igazi meglepetés a színházi ajándékkártya

2021. 03. 12., 1:16pm
A Városmajori Szabadtéri Színpad egy különleges, remekül felhasználható jegyvásárlási lehetőséget ajánl.

 

Az elmúlt évek tapasztalatait alapul véve a járványhelyzettől függetlenül is a nyár elejétől ősz közepéig tartó időszakra szól a kártya. Ebben az időszakban a nézők biztonságos környezetben, fedett, de szabadtéren lévő színházban élhetnek át közösségi-kulturális élményeket.

A Városmajori Szabadtéri Színpad karácsonyi ajándékkártya csomagjával erre ad lehetőséget! Lepje meg szeretteit: ajándékozzon kultúrát és gazdagodjon egy vezeték nélküli fülhallgatóval, vagy bőr kártyatartóval!

A 10.000.- és 25.000.- forint értékű ajándékkártyával májustól októberig több mint hetven különböző, változatos műfajú program közül válogatva vásárolhat jegyeket a 2022-es évad előadásaira annak tulajdonosa.

 Az ajándékkártya megvásárolható személyesen a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.) nyitvatartási időben (Hétfő: 12 – 18 óra, Keddtől péntekig: 10 – 18 óra) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy online a www.varosmajoriszinpad.hu weboldalon.

(Az online megvásárolt ajándékkártya mellé járó termékeket csak és kizárólag személyesen lehet átvenni, nyitvatartási időben, a jegyirodánkban.)

Kultúrát ajándékozni mindig öröm! Mivel a városmajori ajándékkártya több jegyre beváltható, így együtt is felhasználható, megosztva, közösen átélve az élményeket!

Tehát 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpad egy minden eddiginél különlegesebb ajándékkártya konstrukcióval lepi meg vendégeit!

Ön cégtulajdonos? Talán nagycsaládos?

Manapság nincs értékesebb a közösségi élményeknél! Ha Ön szeretné meglepni munkatársait, vagy tágabb körű családját, válassza a Városmajori Szabadtéri Színpad egyedi igényeknek megfelelő ajándékkártyáját! A közel száz programra beváltható, 2022-es évadban szabadon felhasználható, minimálisan 300 000 Ft összértékű ajándékkártyák mellé most egy elektromos rollert adunk ajándékba!

A személygépjárművek környezetszennyező hatása és a tömegközlekedés kevésbé biztonságos aktuális helyzete ne zárja be otthonába! Válassza a környezettudatos és egészséges megoldást, váltson elektromos rollerre és legyen a városmajori programok gyakori vendége munkatársai vagy szerettei körében minél több alkalommal!

Még egy örömteli hír tájékoztatásul: a Szabad Tér Jegyiroda újra megnyitott és általános jegyirodaként várja az idelátogatókat!

A Bárczy István utca 1. szám alatt található jegyiroda hétköznaponként az alábbi nyitva tartással várja a személyesen érkezőket:

Hétfő: 12:00 – 18:00

Kedd és péntek között pedig 10:00 – 18:00

A jegyirodában mostantól más kulturális intézmények programjaira is vásárolhatnak jegyet, ám ez esetben nem áll módjukban SZÉP-kártyát elfogadni!

Várják Önöket sok szeretettel 2022-ben is!