Igazi innováció a képalkotásban

2019. 02. 03., 10:15am
A HMD Global, a Nokia telefonok otthona, négy új Androidos okostelefont jelentett be, beleértve a Nokia 9 PureView-t, ami a világ első ötkamerás rendszerét nyújtja.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona, négy új Androidos okostelefont jelentett be, beleértve a Nokia 9 PureView-t, ami a világ első ötkamerás rendszerét nyújtja.

A vállalat elkötelezett amellett, hogy minden felhasználó számára elérhetővé tegye a minőségi technológiát: az új Nokia telefonok annyira sokrétűek, amilyen sokféle vásárlói igényt kiszolgálnak. A Nokia 9 PureView-től a Nokia 210-ig, mely a cég legmegfizethetőbb internetkapcsolattal rendelkező készüléke, a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy az egyéni igényekre szabva is találnak elérhető Nokia telefonokat.

Tehát négy új Nokia okostelefon érkezett: úttörő fejlesztések a teljes termékskálán és igazi innováció a képalkotásban. A Nokia okostelefonok portfóliója továbbra is a legjobb Android élményt nyújtja, és ez egyre csak jobb lesz.

A Nokia ezzel az öt új telefonnal hasított a barcelonai Mobile World Congress-en:

  • A Nokia 9 PureView világ első ötkamerás rendszerével ellátott készüléke, mely ZEISS Optikával a számítástechnikai képalkotás következő generációját adja a fotózás szerelmeseinek kezébe.
  • A Nokia 4.2 élenjáró design és technológia, dedikált Google Asszisztenssel, nagyszerű képalkotási teljesítménnyel.
  • A Nokia 3.2 egyesíti a kategóriájában kiemelkedő nagy kijelzőt, a 2 napos akkumulátor-üzemidőt és a hangutasítás kiaknázását a dedikált Google Asszisztens gombbal.
  • A Nokia 1 Plus egy prémium belépő szintű okostelefon a legújabb Android 9 Pie (Go verzió) operációs rendszerrel, és minőségi designnal.
  • A Nokia 210 a leginkább megfizethető internetezni tudó Nokia készülék, mely a piacvezető klasszikus telefon család legújabb tagja.

Nokia 9 PureView

A Nokia 9 PureView a világ első ZEISS Optikával ellátott ötkamerás rendszerét nyújtja. Két színes szenzora a pontos, élénk színű képekért, három monokróm szenzora pedig az élességért és a részletgazdagságért felel. Az öt kamera együttes működésével tízszeres mennyiségű fényt enged be, összehasonlítva egyetlen, ugyanolyan típusú szenzor   kapacitásával. Minden egyes Nokia 9 PureView-val készített fotó HDR, akár 12,4 fokozattal és teljes, 12MP-es mélység térképpel.

A Nokia 9 számos fejlett technológiával bír: a heterogén számítástechnika felhasználásával a Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobilplatform intelligensen osztja meg a képfeldolgozás feladatait a különböző technológiai magok között. A készülék bepillantást enged a jövő okostelefonos fényképezési technológiájába. A Nokia 9 PureView lehetővé teszi a veszteség- és tömörítés mentes RAW „DNG” formátumban történő mentést, a képeket pedig akár azonnal, a telefonon is szerkeszthetik a felhasználók az Adobe Lightroom együttműködésnek köszönhetően.

Nokia 4.2

A Nokia 4.2 okostelefon megfizethető áron hozza el a legújabb innovációkat. A finom kivitelezésű formatervezett üveg-dizájn és az apró szenzorszigetes kijelző mutatós külsőt kölcsönöz a telefonnak. A   készülék vékonysága ellenére helyet kapott a dupla hátoldali kamera, az AI újítások és a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ chipset, amely a legfrissebb Android 9 Pie rendszert hajtja meg. Az elsőként megjelenő Google Asszisztens gomb segítségével a Nokia 4.2 forradalmasítja azt, ahogyan kapcsolatba lépünk az okostelefonnal. Elég megnyomni ezt a gombot, és a Google Asszisztens máris rendelkezésre áll.

A Nokia 4.2 kompakt méretével, széltől-szélig terjedő, a szelfikamerának kivágott apró szenzorszigetet magába foglaló kijelzőjével, és a 8,4 mm-es vastagságával egy olyan okostelefon, amely könnyedén használható egy kézzel is. Azzal, hogy a zászlóshajóktól ismerős képalkotási funkciók (mint pl. a multikamerás képalkotó technológia) új árszinteken is elérhetőek, a Nokia 4.2 dupla, mélységérzékelős hátlapi kamerája elképesztő fotókat tud készíteni. A 13 MP-es főkamerának mélységszenzorral történő kombinálásával a fényképezés új szintre lép és nagyszerű portrék vagy tájképek készíthetők a közösségi média számára is.

Nokia 3.2

A Nokia 3.2 készülék egyesíti a kategóriájában kapható legnagyobb HD+ kijelzőt a 2-napos akkumulátor üzemidővel, amelyeket a legújabb Android 9 Pie működtet. A Nokia 3.2-nek lenyűgöző  6,26 inch-es kijelzője van, így nem okoz nehézséget kedvenc mozifilmjeid, TV  műsoraid nézése.

A Nokia 3.2 Qualcomm ® Snapdragon ™ 429 mobilplatformjával gondoskodik a teljesítményről, a 3/32 GB memóriakonfigurációval kapható készülék könnyedén kezeli a feladatokat. Ez az első olyan Nokia okostelefon, ami értesítési jelzőfénnyel is rendelkezik, így minden felhasználó előre tudja majd, mikor kell feloldania a telefont és ellenőrizni a bejövő értesítéseket.

A Google Asszisztens nyomógomb forradalmasítja az okostelefonoddal való kapcsolatba lépés módját.

Nokia 1 Plus

A minőségi dizájnnal megalkotott Nokia 1 Plus az egyik első Android (Go verzióban) piacra dobott okostelefon.  Nagyképernyős megoldásának hála minden eddiginél jobban élvezheted kedvenc alkalmazásaidat, játékaidat, valamint a legfrissebb Android Go funkciókat, köztük a Google Assistant Go-t

A Nokia 1 Plus újszerű, zászlóshajó dizájnt nyújt az ár/értéket fontosnak tartó szegmensnek.  A 3D hatású hátlapon egy csodálatos texturált nano-mintázat rajzolódik ki. Festés helyett a polikarbonát váz az anyag eredeti színével készül, így sérülés esetén nem látszik a fehér szín alatta, így egyedülálló textúrát biztosít a kifinomult megjelenéshez. A Nokia 1 Plus modellt kivételesen pénztárcabarát áron kínálják középkategóriás képernyőméretet.

A szenzorsziget csökkentett aránya lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat, vizuális tartalmakat tökéletes minőségben, nagy kijelzőn élvezhessük. A 8,55 mm vékony Nokia 1 Plus kényelmes tapintást, modern, stílusos megjelenést és kényelmes használatot biztosít a globális rajongó tárbornak. A Beautify segítségével a rajongók tökéletes selfie-t lőhetnek magukról: az alkalmazás korrigálja a beszűrődő természetes fényt így segít kisimítani megjelenést, hogy mindig a legjobb formájukat hozhassák.

Nokia 210

Kapcsolódj az internethez az Opera Mini böngészővel és játssz órákon keresztül a Snake-el anélkül, hogy az akkumulátor miatt aggódnod kellene! A Nokia 210 tartós, polikarbonát háza eredeti színekkel, a mindennapi használat nyomainak elfedésére lett kialakítva. Szörfölj az interneten az Opera Mini böngészővel és mindig legyél naprakész családoddal és barátaiddal a Facebookon keresztül, és ne aggódj az akkumulátor miatt. A rajongók a Mobile Store-ból letöltött alkalmazásokkal, csengőhangokkal és háttérképekkel kedvük szerint alakíthatják a Nokia 210 készüléket.

Elérhetőség és ár:

Nokia 9 PureView hamarosan elérhető, ajánlott fogyasztói ára 229 990 Ft.

A Nokia 4.2 2019. áprilistől lesz kapható 69 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Nokia 3.2 2019. május elején lesz kapható 49 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Nokia 1 Plus 2019. március közepétől lesz kapható 34 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Nokia 210 2019. márciustól lesz kapható 12 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.