Időtlen szerelem

2022. 12. 02., 10:57pm
A szerelem olyan, mint a farmer. Az autentikusak örökké tartanak. Keresd meg kultikus farmerdarabjaid, és írd meg saját szerelmi történeted!

 

Időtálló stílus tökéletes vásznon. Ez a mi love sztorink.

A GAS bemutatja az időtlen szerelmet

A márka ikonjai a szerelemnek szentelt hónap főszereplői.

Hitelesség, merész hozzáállás. Azoké, akik kockázatot vállalnak és betörnek az újdonságokkal, hogy megerősítsék valódi identitásukat. A szerelem hitelesség: merész, bizonytalanságok és akadályok leküzdése, valós önmagunk megmutatása.

A GAS Timeless Love ajánlata nemcsak hiteles, hanem ikonikus, időtlen. A leghitelesebb szerelmekhez hasonlóan ez is nagy szenvedélyből fakad, és ellenáll az idő múlásának.

Az olasz farmer márka bizonyítja, hogy kultikus modelljeinek stílusa túlmutat a divaton. A történelemben gazdag korszakokat és stílusokat kereszteztek, hogy minden korosztálynak és kinézetnek megfeleljenek.

Számára olyan ikonikus modellek a kötelező darabok, mint a Star G, a

Dyane Z és a

Cecilia.

A megjelenés kiegészíthető a történelmi Warming X farmerdzsekivel,

amelyet átterveztek egy modernebb, kevésbé testhezálló és szabályosabb vonalúra.

Továbbá a Marah Z, az összetéveszthetetlen, formázott nyakkal ellátott farmeringgel, ami újraértelmezése és utódja egy USA-ban készült farmernek.

Alapvető karakterek – tavaszi ikonok

Az ikonikus motoros dzseki és farmer duó praktikus és alapvető együttes, így tökéletes ruhatárat alkot a tavaszváráshoz.