Idén is valóra válhat minden karácsonyi csokoládéálmunk

2022. 18. 11., 10:30pm
Már elérhető a chocoMe exkluzív karácsonyi csokoládékollekciója

 

Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra. A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládé különlegességeiről jól ismert manufaktúra, ínyenc ganache-aival a szaloncukornak is évről-évre kifinomult újra értelmezést ad. Ezzel felejthetetlen élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.

A chocoMe a 2022-es év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készül. Ebben a bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Mennyei ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukor költemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes, legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát.

A táblás téli ízmámor ezzel nem ér véget: a chocoMe 43% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga a legédesebb csábítás és a tökéletes ajándék. Csakúgy, mint chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet.

Az idei évben a karácsonyi kiadású táblás csokoládék Carré méretben is elérhetőek (50g).

Középpontban a forrócsoki

Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba a chocoMe ősszel debütált forró csokoládé változatai.

A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség.

A nosztalgikus hangulatú Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti.

A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral, igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom.

A Tonkababbal fűszerezett tejcsokoládé alapú forró csokoládé igazi egzotikus kuriózum. 

A magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik.

A chocoMe egyedülálló karácsonyi csokoládékollekciója nem csak eszményi ajándékötletekkel szolgál bárki számára – egyszerre kifinomult és mámorító ízei még több örömmel, melegséggel és szenvedéllyel édesítik meg a szeretet ünnepét.

A chocoMe karácsonyi kollekciója a következő linken:

https://chocome.hu/products/karacsony

chocoMe Kft.

1135 Budapest Kisgömb utca 23.