IGAZI GIRLPOWER KARÁCSONYKOR!

2019. 04. 11., 9:10am
Ilyen még nem volt! Négy egyedülálló énekhang, négy stílus! Hazánk legismertebb és legnépszerűbb énekesnői egyetlen különleges produkcióban!

Ilyen még nem volt! Négy egyedülálló énekhang, négy stílus! Hazánk legismertebb és legnépszerűbb énekesnői egyetlen különleges produkcióban!

DÍVÁK KARÁCSONYA – BOK CSARNOK 2019. december 20. 20:00

Exkluzív felállásban jelenik meg a színpadon Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni, Király Linda a BOK csarnokban december 20-án este nyolctól, négy nappal karácsony előtt. Mind a négy énekesnő a magyar zenei élet állócsillagai közé tartozik.

A produkció döntése alapján a dívák karácsony alkalmából jótékonykodnak is a beteg gyermekek javára. A DÍVÁK KARÁCSONYA a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványnak minden jegy árából 200 Ft-ot felajánl.

A DÍVÁK KARÁCSONYA koncertshow igazi karácsonyi látványosság lesz. Ehhez hozzájárul a szuper látványvilág, lézer-show, különleges fénytechnika, 70nm-es ledfal, táncos show elemek és itt debütálnak a Pest Megye Szépe döntősei is.

És akkor még nem beszéltünk a dívák csodálatos ruhakölteményeiről, amelyeket a Colorado Fashion tulajdonosa, Hegedűs Éva egyenesen Párizsból repít ide a gyönyörű énekesnők számára.

Bemutatkozik Radics Gigi parfümje, emellett  a koncertet az Inglot kozmetikai cég is támogatja.

A közönség és a szakma által egyaránt elismert és közkedvelt énekesek ezúttal közösen, egyetlen különleges karácsonyi koncert erejéig - eddig tőlük sosem hallott - karácsonyi műsorral állnak színpadra. A szervezők olyan repertoárt állítottak össze, ami garantáltan különleges és maradandó élmény lesz a koncert vendégeinek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A négy díva ismert dalai mellett közkedvelt karácsonyi slágerek is felcsendülnek egyéni és duett produkciókban. A magyar pop és r’n’b műfajok koronázatlan királynői számtalan TV műsorban és koncerten kápráztattak már el minket, most viszont egy igazi világszínvonalú show-val zárják az évet, és ünnepi hangulatban várják a nézőket.

Saját stílusban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a „Csendes éj”, vagy az „All I Want For Christmas Is You”.

Radics Gigi
A többszörös platina- ás aranylemezes magyar énekesnő, a Megasztár 6 győztese. Két évadon keresztül, a legfiatalabb X-faktor mentorként egyengette az új tehetségek útját. Karrierje nemzetközi szinten is szárnyal, a Grammy-díjas R.I.O.-val közös ‘Moment’ című slágere heteken keresztül szerepelt a Billboard Hot Dance 100-as slágerlista élmezőnyében. Magyar nyelvű dalai mindannyiunk szívében otthonra találtak. A „Vadonatúj érzés”, vagy az „Úgy fáj” című slágerek pedig garantáltan ott csengenek minden magyar ember fülében.

Dér Heni
A Vajdaságból származó énekesnő anno a Sugarloaf együttesben kezdte a pályafutását, ám mára szólóénekesi karrierjével lett híres hazánkban. Énekhangjával a Megasztár tehetségkutatóban is bizonyított. Nevéhez köthető a „Hajnalig még van idő” című sláger is, amely bekerült az EURO 200 slágerlistába. Heni tehetségével, kitűnő hangjával és kellemes személyiségével nagyon gyorsan meghódította a közönséget, népszerűsége évek óta töretlen.

Tolvai Reni
A Megasztár 5. szériájának győztese, 2010-ben Ő lett „Az Év hangja Magyarországon”. Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően Reni hazánk egyik legkedveltebb énekesnőjévé nőtte ki magát. Az előadóművész dalait mindennap halhatjuk a rádiókban, ilyen például a „Hagylak menni” a kezdetekből, vagy a napjaink népszerű slágere a „Promise”.

Király Linda
Amerikai születésű magyar énekesnő. Lindát Presser Gábor „Szerelem utolsó vérig” című film betétdalával ismerte meg az ország. Tehetsége megkérdőjelezhetetlen, a benne rejlő alázatnak és kivételes hangjának köszönhetően mára hazánk egyik leghíresebb énekesnőjévé vált. Az évek során az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és Grammy-díjas producere kereste meg, dolgozott többek közt Mousse T-vel, Denzil Fosterrel, Rodney Jerkins-szel. Király Linda nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikeres, elismert.