Hűvös mozi terem, forró hangulat és sztárparádé

2022. 20. 07., 11:18pm
Július 21. és július 27. között a "Koncertfilmek hete a Cinema MOM-ban" című eseménysorozatra kerül sor.


A budapesti Cinema MOM moziban a koncertfilmekből és zenés filmekből összeállított nyári vetítés sorozaton a rockzene történetének kiemelkedő zenekarait láthatják viszont a nézők. A mozi Nagytermében egy-egy estére olyan ikonikus zenekarok és zenészek filmjei kerülnek műsorra, mint a Queen, a The Beatles, a Depeche Mode, John Lennon, Roger Waters és David Gilmour.

A klasszikus koncertfilmek digitálisan felújított képpel és hanggal csak egyetlen estén láthatóak.

A belépő egységesen 3200 Ft. Részletes filmismertető és online jegyrendelés a film címére kattintva elérhető.

VETÍTÉSI PROGRAM

Július 21-től Koncertfilmek hete a budapesti Cinema MOM-ban.

Forró nyári estéken nincs is kellemesebb egy klimatizált moziteremnél, kéz a kézben szeretteinkkel.

Csütörtöktől következő hét szerdáig remekebbnél remekebb, egyedi koncert- és zenés filmeket láthat a nagyérdemű a nemrég újranyitott, Pannonia Movie üzemeltette Cinema MOM-ban.

Csütörtökön a Queen együttes – Mihály György producer útmutatásai alapján készült, Zsombolyai János rendezte, világszínvonalú magyar operatőrökkel, például Ragályi Elemérrel forgatott, /Kabdebó Katalin–Losonci Teri–Miklós Mari–Pálfia Mariann–Pósán Zsuzsa által mesterien, feszes tempójúra vágott/ legendás budapesti koncertjével és doku részletekkel, az 1986-os, Hungarian Rhapsodyval nyit a programsorozat. Pénteken a Depeche Mode együttes Spirits in the Forest 2019-es nagylemezének anyagával, szombaton David Gilmour az 1972-essel azonos című Live at Pompeii koncertjével 2017-ből, vasárnap John Lennon és Yoko Ono 1972-es Imagine című, szürreális és doku-elemekkel átszőtt zenés hangulatfilmjének digitalizált változatával, hétfőn Roger Waters A fal című 2014-es koncert-dokufilmjével folytatódik. Július 26-án ismét egy Queen koncert, az 1975 karácsonyán forgatott, 2016-ban restaurált A Night in Bohemia digitalizáltanlátható a nagyvásznon. Végül a szervezők a Beatles 1968-as Sárga tengeralattjárójának digitalizált változatával zárják a sort.

Július 21-től Koncertfilmek hete a budapesti Cinema MOM-ban, a Pannonia Movie jóvoltából.