Hungexpo Zrt.

2020. 11. 03., 8:20pm
A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását úgy döntött, hogy elhalasztja a Construma és OtthonDesign (április 1—5.), valamint az Ipar Napjai (május 5—8.) kiállításait. 

A sikeres kiállítások, mint a Sirha, a FeHoVa és az Utazás után a Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását úgy döntött, hogy elhalasztja a Construma és OtthonDesign (április 1—5.), valamint az Ipar Napjai (május 5—8.) kiállításait. 

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

 „A koronavírus-járvány terjedése az elmúlt napokban tovább súlyosbodott, felelős rendezvényszervezőként nem kívánjuk kitenni sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat, sem munkatársainkat egy esetleges fertőzésveszélynek” – írja közleményében Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója.

A vis maior helyzetre tekintettel a Hungexpo a Construma kiállításcsokrot a megszokott színvonalon és minőségben előreláthatólag 2020.június 10-14 között, az Ipar Napjait 2020 októberében tudja biztonságosan megrendezni. (A Hungexpo Zrt. őszi rendezvény naptárának véglegesítése folyamatban van, így a pontos időpontot csak később tudják meghatározni. Amint megszületik a döntés, arról azonnal tájékoztatják a kiállítókat.)

A kiállítók szerződései, valamint a már beregisztrált látogatói jelentkezések és megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a következő időpontra.

Üdvözlettel

Kövesdi Péter
kommunikációs tanácsadó