Home for Christmas,  ünnepi kollekció

2023. 05. 12., 2:05pm
Piros, sötétzöld, tört fehér, bordó

 

A karácsony a Reserved Home kínálatában is megjelenik. A Home for Christmas kollekció fő motívumai a magyal ágak. Ezek egyaránt megjelennek a textíliákon, asztalterítőkön, konyharuhákon, kétoldalas párnahuzatokon és ágyneműkön, valamint a kerámiákon.

A termékcsaládot a szójaviasz illatgyertyák választéka egészíti ki tejüvegedényekben, kétféle méretben. A konyhai kiegészítők között találunk sütőedényeket, piros peremes tálat és mézeskalács sütőformákat különböző ünnepi formákban.

Az ünnepi asztalról nem hiányozhatnak a finomságok, köztük a torta!

A karácsonyfát lengyel gyártmányú gömbökkel vagy skandináv stílusú papírelemekkel lehet díszíteni. Mindez piros, sötétzöld és tört fehér színekben, valamint matt feketével kiegészítve.

Ne hagyjuk ki a lakás többi részét se a karácsonyból!

Lépcsők, ajtók, hálószoba öltözzön az adventnek megfelelően!

A fürdőszobát is díszíthetjük

Szarvas motívumos törülköző, fenyőágak, gyertyák teszikhangulatossá a kádat, mosdót, tükröt.

Négylábúak számára sincsen hiány az ötletekből. A Home for Christmas kollekcióban a többi termékcsaláddal megegyező színekben és motívumokkal ellátott játékok és tálak találhatók. Ezek között vannak kockás hámok és dekoratív masnik, karácsonyfa alakú kötélhúzók a kutyának vagy mini halak a macskának olyan zacskóba csomagolva, amely a jutalomfalatoknak is jól jöhet.

A Home for Christmas kollekció online és a Reserved alkalmazásban is elérhető.