Hódítsd meg az éjszakát!

2019. 19. 11., 8:40pm
A karácsonyi és Új évi partik sorozatát a Reserved egy ütős kapszula kollekcióval indítja, amely felidézi a 80-as évek csillogását és ragyogását: csillámok, flitterek és hangsúlyos sziluettek

A karácsonyi és Új évi partik sorozatát a Reserved egy ütős kapszula kollekcióval indítja, amely felidézi bennünk a 80-as évek csillogását és ragyogását: csillámok, flitterek és hangsúlyos sziluettek jellemzik a márka újdonságait.

A kollekcióban a textúrák és anyagok kombinálása kap főszerepet, színeiben pedig a kék, a lila és a fehér különböző árnyalatai mérvadóak. Egy azonban biztos: ha ezeket a darabokat viseljük, kitűnünk a tömegből!

Reserved Party Evening kollekció 2019.

A Party Evening női kollekciója tisztelgés a néhány évtizeddel korábbi divat előtt, a mai trendek szerinti elemekkel és szabás stílusokkal ötvözve. A puffos és húzott váll részleteket ellensúlyozzák a derékvonalban elhelyezett varrások, hosszú ujjak, magasított gallérok és részlet gazdag megoldások (csatok és láncok), így biztosítják a kollekció eleganciáját.

A szövet mini és midi szoknyák mellett a jacquard “PJ” szett, az organzából készült áttetsző kabát, vagy, a szezon kulcsdarabja: a műbőr mini szoknya vagy sort is fellelhető a kollekcióban.

Érdemes még kiemelni a blúzokat, a hatalmas puffos váll részlettel vagy a redőzött álló gallérokat, amelyek biztosan feldobnak minden party outfit-et. A kiegészítők fő motívuma a csillogás. Vintage stílusú táskák, melyeket apró, fényes elemekből tevődnek össze, fülbevalók és brossok melyek tükrözik az antik stílust és végezetül a cipők: klasszikus modellek, barokkos elemekkel a sarkukon.

A Party Evening kollekció sokkal távolabb repít minket, mint az elegáns fekete vonal. Tengerkék, türkiz és a lila különböző árnyalatai izgalmas kontrasztban állnak a stílusos, bársonyos mélykékkel vagy kötött fehérrel - egy játékos paletta, ami rengeteg téli estén a társunk lehet.

Nagyon fontosak az arányok: ha nadrág, akkor hosszú és bőszabású, ha ujjak, akkor túlméretezett.

A fehér kötött pulóvert hosszú flitteres rojtokkal dobták fel a tervezők, a klasszikus kosztüm, pedig egy rövidebb és szögletesebb formát kapott erre a szezonra.

A kollekcióban nincsenek szabályos összeállítások, helyette absztrakt kombinációkat fedezhetünk fel a fekete és a lila színek keverésével, színes flitterek, pántos ruhák és kimonó zakók kaptak helyet a kollekcióban. Hangsúlyos szabásminták, nőies részletek: anyaggal fedett gombok, magasított gallérok és játékos rojtozás. Kiemelkedő darabjai a kollekciónak a bársony kosztüm, melyen ezüst szál fut végig és a szintén bársonyból készült, mélykék overall, nyitott hátrésszel.

Az 1980-as évek asszimmetrikus szabása is fellelhető a crop topokban, melyek tökéletesek a zakók alá vagy egy magasított derekú nadrághoz.

A férfiak Party Evening kollekciója az egykori rock sztárok stílusát tükrözi modern elemekkel. Könnyen el lehetne képzelni Mick Jagger-t vagy Pete Doherty-t egyik-másik összeállításban. Szabadság és a könnyedség a fő motívuma a már jól bevált trendek ötvözetében. Ezért készült az öltöny jacquard mintával, szatén szmokingot idéző felhajtóval és a klasszikus fekete ing, flitterekkel díszítve.

A letisztult zakó viselethez, pedig fehér garbót vagy állatmintás felsőt javasol a márka. A Reserved férfi sziluett továbbra is slim fit - szűk szabású kabátok, nadrágok jellemzőek a kollekcióban, de természetesen van egy-két kivétel, mely megtöri az elegáns vonalat, mint például az oversized motoros kabát.

A Party Evening kollekciót Magda Wunsche és Agnieszka Samsel fotózta. A kollekció a kijelölt üzletekben lesz megtalálható.