Hétvégén újra itt a BabaMama és KidExpo

2022. 25. 04., 8:59pm
Hasznos és szórakoztató program az egész családnak

 

Nem tudod eldönteni, milyen felszereléssel várd kisbabádat? Érdekelnek a sportolási lehetőségek, a baba-mama divat vagy épp a hozzátáplálás rejtélyei?

Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet, egy helyen vár az ország legnagyobb beltéri családi rendezvényén! Gyertek el április 29. és május 1. között a Budapest Sportarénába, ahol rengeteg szakértői tanáccsal, kedvezményes vásárlási lehetőségekkel és fergeteges programokkal vár a BabaMama Expo és testvérrendezvénye, a Kid Expo.

Egészséges várandósság és táplálás, környezettudatos babaápolás, hasznos felszerelések, praktikus kismama- és babaruhák – csak néhány, a (jövendőbeli) szülőket leginkább foglalkoztató témakörök közül.

Naná, hogy ezek mindegyike felsorakozik az idei BabaMama Expón! Három napon keresztül csakis a családokra fókuszál a rendezvény, ahol a 150 kiállító mellett izgalmas színpadi programkínálatból is válogathattok.

Lesz szoptatási és altatási tanácsadás, felteheted kérdéseidet szakértőknek a várandóssággal, a csecsemők táplálásával, bőrápolásával és fejlődésével kapcsolatban. Betekintést nyerhettek a genetikai vizsgálatok és az őssejtek világába, de a természetes szépségápolás, a vitaminok, az aromaterápia, továbbá a babaruha és -cipőválasztás rejtelmeiben is elkalauzolnak titeket a kiállítók. Állandó babahordozási tanácsadáson nem csak anyukák, hanem apukák jelentkezését is várják, akik a babás élet rejtelmeire készülve megismerhetik a legújabb családi autó modelleket is. Sőt, még babakocsi összeszerelő versenyen is részt vehetnek akár. Ha szeretnéd megörökíteni kerekedő pocakodat, akkor erre is lehetőséged lesz, akár címlapra is kerülhetsz kisbabáddal!

Tudtad, hogy akár Mézinek vagy Kalednek is elnevezheted csemetédet? Előzetes időpontfoglalás után a Nyelvtudományi Kutatóközpont munkatársai lesznek szakértő segítségetekre, ha még keresitek a kisbabátokhoz leginkább illő keresztnevet.

A jövendőbeli babaszoba berendezéséhez is kaphattok tanácsokat a helyszínen a Lakberendezők Országos Szövetségének munkatársaitól, de inspirációként 10 csodaszép, különleges stílusban felépített babaszobát is megnézhettek.

Természetesen nem maradhatnak el az eseményről a legfontosabb okos és praktikus eszközök sem: megismerkedhettek a pihenőszékektől, a hordozókon át az öko-pelenkákkal és a legújabb cumisüvegekkel is.

Színpadi programok közt számos sportolási lehetőség közt válogathattok, amelyek várandósság alatt is végezhetőek, illetve segítik a szülés utáni testi-lelki regenerálódást. A hátizom erősítő, tartásjavító kismamatorna, a hordozós latin fittness, a szülés utáni hasizom rehabilitáció fontossága is terítékre kerül majd.

A hozzátáplálásról és a mentes táplálkozásról Ambrus Éva dietetikus tart előadásokat, emellett a gyermekkori folyadékpótlás, az élelmiszerbiztonság, valamint az alvástámogatás is a színpadi programok között szerepel.

Természetesen a zenés és irodalmi előadások sem maradnak el! Koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Kovácsovics Fruzsina. A rekeszizmokat pedig garantáltan megmozgatja majd Varró Dániel és Molnár György előadása, valamint Herczeg Zsolt apa naplója.

Már a kistestvért várjátok, vagy bővebb családdal érkeznétek? Akkor ne habozzatok, a BabaMama Expo mellett ugyanis testvérrendezvénye, a Kid Expo varázslatos játszóterén is egész napos standprogramokkal és színpadi műsorral készülnek, hogy egy percig se unatkozzatok!

Arcfestés, rengeteg játékújdonság, interaktív foglalkozások, űrutazás, KRESZ pálya és további mókás programok közül válogathattok.

Ha egyszerre hasznos és szórakoztató elfoglaltságot kerestek az egész családnak, akkor gyertek el április 29. és május1. között a Budapest Sportarénába, ahol kicsik és nagyok számára is garantált a jókedv. És, ahol minden babavárással és babázással kapcsolatos kérdésre választ kaphattok szakértőktől!

A belépőjegy ára levásárolható a Regio játékboltokban.

www.babamamaexpo.hu

www.kidexpo.hu