Hello Fesztiválozók!

2023. 10. 07., 1:23pm
ITT AZ UTOLSÓ JEGY ÁRFORDULÓ!

 

A 24. órában vagy, hogy még kedvezményesen szerezhesd be a 2023-as EFOTT Fesztivál jegyed! Ne szalaszd el a lehetőséget és told meg a júliust az egyetemisták kedvenc bulijával!

4 nap, 6 színpad, rengeteg sztár, több mint 100 fellépő!

Azahriah ★ Best of Geszti ★ Blue ★ BSW ★ ByeAlex és a Slepp ★ Burak Yeter ★ Carson Coma ★ Culture Beat ★ Dzsúdló ★ Follow the Flow ★ Halott Pénz ★ Korda György és Balázs Klári ★ La Bouche ★ Majka ★ T. Danny ★ TNT ★ ValMar ★ Wellhello ★ és még sokan mások! Csekkold a teljes lineupot az efott.hu-n!

Idén először pedig még egy soha nem látott produkcióval, az EFOTT Legends-vel is készülünk neked, melyben legendák és nextgen sztárok állnak együtt színpadra egy fergeteges showban!

Július 10. az utolsó jegy árforduló! Siess, mert a hetijegyek már ki is futottak, nehogy lemaradj a kedvenc napodról!

Ott a helyed neked is, tali az EFOTT-on!

Helyszín: Sukorói Strand

Időpont: 2023. július 12-16.

Irány az efott.hu, mert last chance, hogy még kedvezményesen gyere az év legnagyobb egyetemi bulijára! Most már tényleg nem várhatsz tovább, mert szerdán indul!

Nem várok tovább, kérem a jegyem!  

És ha már ott vagytok, erre figyeljetek:

Élelmiszermentés, vásárlói tudatosság

A fiatalok vásárlói tudatosságának fejlesztése, az élelmiszermentés kultúrájának népszerűsítése kiemelten fontos cél az EFOTT fesztivál tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája számára. A HÖOK ezért együttműködést indított az egyik legnagyobb magyarországi áruházlánccal, az Auchannal. Idén az EFOTT fesztiválra is kitelepül, több mint 400-féle terméket kínálva, kedvező, bolti árakon.

Az EFOTT látogatóinak élelmiszerellátásáról idén az Auchan Magyarország gondoskodik: az áruházlánc egy pop-up kitelepüléssel képviselteti magát a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári eseménysorozatán. A fesztiválozók több mint 400-féle terméket szerezhetnek be kedvező, bolti árakon, az élelmiszertől a drogériai cikkeken át a füldugóig, kempingszékig, kártyáig, USB kábelig vagy éppen gyorstöltőig.

Az együttműködés azonban nem csupán a bolti jelenlétről szól. „A több évre tervezett partneri kapcsolatnak kiemelt célja, hogy a tudatos fogyasztói magatartást és az élelmiszermentés kultúráját erősítse a fiatalokban. Nemcsak a fesztiválon, hanem az év 365 napján szeretnénk segíteni nekik, hogy tudatosabb, fenntarthatóbb döntéseket hozzanak a mindennapokban” – fogalmaz Budai Marcell, a HÖOK sajtófőnöke. A szervezet ezért ősztől számos aktivitást tervez a hallgatóknak a témában.

Az EFOTT azért ideális helyszíne az együttműködés elindításának, mert az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programjának számít. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat július 12. és 16. között.

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz – az intézmény székhelye, Veszprém, idén Európa Kulturális Fővárosa.      

Az EFOTT hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálatának      bemutatására, népszerűsítésére.

A zenei koncertek mellett az elmúlt években egyre inkább felértékelődik a fiatalok számára a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe a fesztiválon.

Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023

Időpont: 2023. július 12-16.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/