Hasznos ajándékötletek az utolsó pillanatokban

2022. 21. 12., 1:03am
Egy robot porszívóval, vagy konyhai robotgéppel nem lehet mellé találni

 

 A karácsonyi ajándékvásárlás egyszerre lehet élvezetés és kihívásokkal teli. Sokan gondolkodnak ilyenkor olyan termékekben, amelyek egyszerre praktikusak és tetszetősek. Íme, néhány olyan ötlet, amik segíthetnek, és minden évben a slágertermékek táborát erősítik.

Rúdporszívó

A vezeték nélküli porszívók évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek.  A Sencor SVC 0725BK rúdporszóval bárki eredményesen veheti fel a harcot a szennyeződésekkel szemben. 180 fokban elfordítható fejével a nehezen elérhető részek is könnyedén megtisztíthatóak, az UV-C lámpával pedig kétszeres erővel távolíthatóak el a potenciálisan fertőző organizmusok a megtisztított felületekről.

Az új rúdporszívó működtetésért egy rendkívül nagy teljesítményű digitális vezérlésű BLDC-villanymotor felel, amelyet kifejezetten hosszabb élettartamra terveztek. Hosszabb takarításokra is használható, hiszen a nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően akár 50 percig folyamatosan működtethető. A készüléket olyan tartozékok teszik rendkívül sokoldalúvá, mint a Cat&Dog motoros minifej, a kombinált kárpittisztító, a rés-szívó fej, valamint a puha sörtés polctisztító ecset. De akár fel is lehet vele mosni a padlót a csatlakoztatható víztartálynak köszönhetően.

Robotporszívó, ami fertőtlenít

A robotporszívók egyik legfontosabb előnye, hogy leveszik rólunk a porszívózás terhét, mindemellett tervezhetővé teszik atakarítást. Kialakításukból fakadóan kevesebb helyet foglalnak el egy hagyományos, porzsákos porszívónál. A Sencor SRV 9150WH a maga 9,5 centiméteres magasságával könnyedén befér a különféle bútorok, székek, illetve ágyak alá. A beépített érzékelők pedig meggátolják, hogy leessen lépcsőkről, vagy, hogy nekimenjen a bútoroknak.

A  robotporszívó számos felületen, így például a szőnyegen, fapadlón, parkettán, linóleumon és járólapon is elboldogul. A két szélső forgókefének köszönhetően pedig a sarkokat is alaposan ki tudja tisztítani. A készülékkel viszont nem csak porszívózni lehet, mivel egy praktikus mop-rendszerrel is ellátták. Mivel a készülék UV-lámpával is felszerelt, ezért tisztítás közben ultraibolya sugarakat tud kibocsátani, amelyek hozzájárulnak a vírusok, baktériumok, penészgombák és atkák legalább 99,9%-os elpusztításához. Ez a modell akár 120 percet is bír egy feltöltéssel.

Multifunkcionális konyhai robotgép

A robotgépek előnyeit mindenki ismeri, de tény, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelőt. A Sencor STM 635X multifunkciós konyhai robotgép tökéletes társ lehet a konyhában. Az 1000 wattos motorral ellátott készülék kiválóan aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban is a maximumot nyújtja. Mindez a bolygóműves technológiának köszönhető, ami lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. 

A robotgép 4,5 literes rozsdamentes acéltartállyal rendelkezik, amely akár 2,2 kg tészta elkészítéséhez is elegendő lehet. Motorjának intenzitását 8 teljesítmény-fokozattal lehet irányítani, így mindig a megfelelő sebesség mellett végezhető a keverés. A készüléket számos kiegészítő, köztük húsdaráló, tésztakészítő, dagasztó kar, az A-alakú keverőszár, ballon alakú habverő, valamint kávé- és fűszerdaráló teszi igazán sokoldalúvá. Ez a robotgép tíz különleges színben, köztük törtfehér, rózsaszín és zöld színben érhető el.

Alkalmazással használható konyhai mérleg

A Sencor SKS 707x konyhai mérleget a legújabb trendek ihlették. Az 5 kg-osmaximális terhelhetőséggel rendelkező és két darab AAA-típusú ceruzaelemmel működtethető készülék igazi társ lehet a tudatos táplálkozást előnyben részesítő felhasználók számára. Kezelését egy LED-es kijelző teszi egyszerűvé, amely minden fontos információt megjelenít. Az újdonság többféle üzemmódban használható. Nemcsak a különféle ételekhez szükséges hozzáválók, hanem akár tej-, vagy víztérfogat mérésére is alkalmas.

Az okosmérleg másik előnyös tulajdonsága, hogy a Bluetooth-os kapcsolat révén iOS vagy Android operációs rendszert használó okostelefonokkal is párosítható. A felhasználók így ki tudják élvezni a SencorFood applikáció előnyeit. Ezen alkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizhető egy-egy gyümölcs vagy zöldség kalóriatartalma, de konkrét ételek és fogások részletes tápanyag-összetételét is megjeleníti. Ez nagy segítség lehet azok számára, akik tudatosan szeretnének táplálkozni, illetve azoknak is, akik éppen valamilyen diétás étrendet követnek.

2+1 év garancia

Bármelyik készülékre is essen a választás, a Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza a vásárlókat. A vállalat ugyanis hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére. Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu -n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.