Hamarosan találkozunk!

2024. 30. 01., 8:51pm
Ne vacogjon! Álmodozzon!

 


A januári hidegben csak a nagykabát és a Városmajori Szabadtéri Színpad programjain eltöltött esték emléke melegítheti fel testünket-lelkünket.
Már nincs messze, hogy újra találkozzunk, addig azonban fogadják szeretettel a szervezésükben megvalósuló Budapesti Színházak Éjszakáját, melyen valamennyi fővárosi teátrum izgalmas programkínálattal várja az érdeklődőket!

Budapesti Színházak Éjszakája
2024. március 23. szombat

Ezen az egy estén a nézők ismét betekinthetnek a kulisszák mögé, titkos ajtók tárulhatnak fel előttük a színpad mögötti izgalmas terekben, rendhagyó szerepekben találkozhatnak a színészekkel és színházi alkotókkal.

A Városmajori Szabadtéri Színpad továbbra is szeretné megosztani Önökkel azon állandó partnereinek színes programkínálatát, akikkel akár még a nyáron is találkozhatnak nálunk!
Az alábbi programokra 20% kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni a NASPOLYA kuponkóddal: a jegyvásárlás-gombra kattintva a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód felülethez írja be a megadott kódot, így tudja érvényesíteni a 20% kedvezményt!

JEGYVÁSÁRLÁS

 

A képzelet játéka - a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertje
2024. február 02. péntek 19:00, Zeneakadémia, Nagyterem

Kuponkód: NASPOLYA 
Kedvezményes jegyár: 4.320 Ft-tól

Láng Dorottya

A koncert témája a „kimeríthetetlen” természeti jelenség, a tenger. A hangverseny énekes szólistája, Láng Dorottya. A budapesti születésű mezzoszoprán rangos versenyeken ért el előkelő helyezéseket, 2012-ben pedig megnyerte az Emmerich Smola Versenyt.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Alan Ayckbourn: Hogy szeret a másik
2024. február 09. péntek 19:00, Belvárosi Színház

Kuponkód: NASPOLYA 
Kedvezményes jegyár: 3.120 Ft-tól

Három házaspár. Frank a főnöke Bobnak és Williamnek. Bobnak viszonya van Frank feleségével, és állandó vitái a sajátjával. Mindenki gyanakszik mindenkire, és egyre szövevényesebb a helyzet, csak a virtuóz egyensúlyozás képes rendet teremteni a káoszban. Vagy célravezetőbb lenne az igazság?

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Billy van Zandt - Jane Milmore: Bocs, félrement!
2024. február 14. szerda 19:00, Belvárosi Színház
Kuponkód: NASPOLYA 
Kedvezményes jegyár: 3.120 Ft-tól

Stephanie boldogan éli a hű feleségek életét: gondoskodik a háztartásról, neveli a gyerekeket - aztán egy napon kap érkezik egy furcsa üzenet a férjétől, talán nem is neki szánta? Csatlakozik Peg, a legjobb barátnő, hogy bosszút álljon az aljas férfinemen, és George, a legjobb barát, hogy mentse a menthetőt. De ki az a Wanda? Itt valami visszavonhatatlanul félrement.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Mesék, táncok - a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertje
2024. február 23. péntek 19:00, Zeneakadémia, Nagyterem
Kuponkód: NASPOLYA 

Kedvezményes jegyár: 4.320 Ft-tól
Csaba Péter nagyon szereti Brahms magyar táncait, különösen a kevésbé ismerteket, ezek közül választott öt darabot, valamint jelenlegi hazája, Franciaország zenéjének kincseit.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Múviláv
2024. február 28. szerda 19:00, Hatszín Teátrum
Kuponkód: NASPOLYA 
Kedvezményes jegyár: 2.640 Ft

Népszerű romantikus filmjelenetek momentumai sodorják útjukon főhőseinket. Éber álmodozás a mozivásznon, álomszerű valóság a színpadon. Rengeteg humor, és a filmtörténet legromantikusabb dallamai csendülnek fel egy érzelmektől izzó színházi estén.

JEGYVÁSÁRLÁS