Hajviselet minden időben

2019. 07. 09., 10:15am
A KRI-SAN HAIR vezetője, Krizsán Győző mesterfodrász véleménye szerint mindig az összhatás a lényeg.

A KRI-SAN HAIR vezetője, Krizsán Győző mesterfodrász véleménye szerint mindig az összhatás a lényeg. Az üzenet, a küldetés is nagyon fontos: mit szeretnénk megjeleníteni? Divatot prezentálni a frizurákkal, vagy az egyéniségnek megfelelő, esetleg valamely korból idéző hajat fésülni.

Krizsán Győző a magyar fodrászok elit rétegének jól ismert tagja. Évek óta egy összeszokott csapattal dolgozik, és nehéz hozzá bejelentkezni, jó előre kell időpontot kérni.

Győző az, akinek mindig egy újabb rendezvény körül forog a képzelete, pedig rengeteg bemutató, show, szépségverseny és saját produkció fémjelzi pályáját.

Szépségversenyek, divatbemutatók show-k alkalmával - a lányok adottságain kívül - a zenét, a hang és fényhatásokat szintén figyelembe szokta venni. Alkalmanként megtervezi a csapatával, hogy a lányok bemutatkozása, felvonulása egyedi, izgalmas legyen – a hajviseletüket ehhez igazítja.

A mesterfodrász és team-je saját hajshow-kat is tart, amelyeken gyakran fedeznek fel új arcokat. Az ilyen események inspirálják a hölgyeket, megmozgatják őket, saját frizurájukat akár meg is változtatják, hogy jobban passzoljon egyéniségükhöz.

De az szalonban is kap tanácsot a kedves vendég. A kérdés, mennyit vághat a hajból a fodrász, ott dől el a székében. Az is, milyen legyen a szín, a stílus. Van, aki a jól bevált utat folytatja, de vannak megújuló személyiségek, sőt, direkt új frizurákat próbálók is.

Győző a szalonban  két termékcsaláddal dolgozik:

-bbCOS, amelynek ő a hazai művészeti vezetője, és a

-Kevin Murphy top termék a profi piacon, természetes, natúr alapanyagokat tartalmaz.

A KRI-SAN HAIR csapatának megbízható tagja Tímár Edit, aki több hazai versenyen szerepelt és nyert is, valamint egy világversenyen, Dubaiban, ötödik helyezést ért el néhány éve. Edit is mindig tanul, rendezvényeket szerepel, s néha modellkedik.

A szalon legifjabb tagjait a tanulók adják. Hagyni kell kibontakozni a kreativitásukat, elképzeléseiket, viszont utóbbi, a szakmai tudás nélkül nem működik. Krizsán Győző jól tudja ezt, ezért fontos átadnia nekik a szakma csínját-bínját és szeretetét.

KRI-SAN HAIR

Budapest 1054, Garibaldi u. 7.

Telefonszám: (06 1) 249 5091