H P 18 - Jubileumi Aréna Show

2021. 04. 12., 9:59pm
18 éves lesz a Halott Pénz sztori 2022-ben!

 

2022. április 9-én a Papp László Budapest Sportarénában egy hatalmas születésnapi eseményre invitálnak mindenkit, ahol együtt ünnepelhetjük meg, hogy a Halott Pénz 18!

Marsalkó Dávid közel tizennyolc évvel ezelőtt határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket egyaránt megszólítanak dalaikkal, évről évre, rendíthetetlenül.

Az elmúlt évek alatt megszámlálhatatlan sláger, számos elismerés és díj is mutatja fejlődésüket, a szakma és a közönség elismerését és persze sikerük útját. Újra és újra képesek megújulni, mindig valami olyat adni, amivel hatnak a közönségükre, és amivel elvarázsolják őket.

Ráadásul az ünnepi alkalomból egy könyvvel is jelentkeznek, Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig címmel. Ez 2021. november 30-án jelent meg, soha még nem hallott sztorikkal és korábban nem látott képekkel.

Egy különleges születésnap és egy felejthetetlen este, ez az, ami biztosan lesz! A jubileumi koncertjükre számos meglepetéssel készülnek, de nem maradnak el az olyan nagy slágerek sem, mint az Amikor feladnád, a Szívedből minden kell, az Élnünk kellett volna vagy a Darabokra törted a szívem.

2022. április 9. szombat, 20.00 – Papp László Budapest Sportaréna

Gyere el és ünnepeljünk együtt!

Jegyek: https://halott-penz-18--jubileumi-arena-show.broadway.hu/2022-04-09-20-00

A könyv:

Csapody Kinga – Gelencsér Milán – Jávor Bence:

Na még mit nem?! Halott Pénz – Történetünk, hajtól szívig

Hét különböző egyéniség, mégis együtt egy igazi csapat. Egy ország ismeri a dalaikat, tízezrek járnak a koncertjeikre, éneklik velük a szövegeket és élnek meg velük együtt felejthetetlen pillanatokat.
De honnan indultak? Hogy jutottak oda, ahol most tartanak? Miként látják őket azok, akik együtt dolgoznak velük? Mi lehet a titkuk? Egy dolog mindenesetre biztos, egyikük sem szürkének született. A Halott Pénz tagjai ritkán beszélnek magukról, most mégis megtették. Vajon most mindent elmesélnek?