Gyönyörű százszorszépek!

2023. 24. 04., 8:17pm
A virágos réttől a körömtrendekig: itt az új Oh happy daisy! trendkiadás

 

Loves me, loves me not...?

Ez a trend igazi tavaszi lázat okoz: a százszorszép körmök a szezon szemet gyönyörködtető darabjai, és friss színeket varázsolnak a körmeidre. Biztos, hogy igazán jó kedvre derítenek minket, hiszen a százszorszépek a gondtalan nyári napokat és a virágkoszorúk készítését jelentik a legjobb barátnőkkel.

Áprilistól az új essence Oh happy daisy! trendkiadás mindent kínál, amire a virágos körmökhöz szükséged lehet. A virágos körömmatricákkal, négy zselés körömlakkal, egy duó körömdíszítővel és körömlakklemosókkal a százszorszép manikűr mostantól a lehető legegyszerűbb. Az aranyos százszorszépek nem csak egy vadvirágos réten mutatnak gyönyörűen, de vidámságot kölcsönöznek bármelyik hétköznapi megjelenésnek.

Oh happy daisy! gel körömlakk

Ezek a színek biztosan remek hangulatba hoznak: különféle körömstílusokat hozhatsz létre százszorszép megjelenéssel.

A sárga, lila és őszibarack pasztell árnyalatai, valamint a fukszia, fényes, szemet gyönyörködtető körmöket varázsolnak hosszan tartó, magas fényű gél felülettel. A körmök pillanatok alatt készen állnak, és jó hangulatot árasztanak - még esős időben is! A csúcspont: a négy körömlakk gyönyörű százszorszép kivitelben érkezik, és igazán szemet gyönyörködtető!

Oh happy daisy! körömlakklemosó

Új dizájn a körmök károsítása nélkül? Nem probléma! A lemosó aceton nélkül működik, hatékonyan eltávolítja a körömlakkot és rendkívül gyengéd a körmökhöz. Az enyhe formula mandula- és avokádóolajjal, valamint glicerinnel és pantenollal dúsított.

Daisy Dreamin'

Oh happy daisy! körömlakklemosó 

Nincs határa a kreativitásodnak: az Oh happy daisy! körömlakklemosó Daisy Dreamin' gyorsan és hatékonyan eltávolítja a körömlakkot. Egyszerűen önts egy kis mennyiségű körömlakklemosót egy vattakorongra, és nyomd kicsit a körmödre. Ezután húzd a korongot a köröm csúcsa felé, amíg a körömlakkot teljesen el nem távolítottad. A terméknek kellemes virágillata is van.

Oh happy daisy! körömmatricák 

Nail stickers with a flower power factor! A matricák minden köröm megjelenést virágossá frissítenek. Az öntapadós csíkok átlósan vagy az egész körömre tetszés szerint alkalmazhatóak. A rozé arany díszek és a fehér százszorszépek egyedi megjelenést hoznak létre, és egymással is kombinálhatóak.

Oh happy daisy! körömmatricák

Kis virágok, nagy hatás: ezekkel a matricákkal pillanatok alatt virágos hatást adhatsz körmödhöz. A kb. 50 színes virág egyedi körömstílusokat hoz létre. Egyszerűen csipesszel vidd fel a matricákat a körmödre, és nyomd a helyére. For daisy looks like a pro!

Oh happy daisy! duo körömdíszítő

A tökéletes duó minden köröm szerelmesnek: A Duo Nail Designer ideális eszköz az egyedi körömmegjelenéshez. A két különböző méret lehetővé teszi, hogy bonyolult és nagyobb motívumokat is alkoss – így nincs határa a kreativitásodnak, ha a manikűrödről van szó.

A divatos százszorszép stílusú körmökhöz: egyszerűen mártsd be a körömtervezőt egy világos színű körömlakkba, és ezzel fess öt pontot egy körre a körmödre. Helyezd a pontokat a köröm közepére vagy a külső szélekre, és hagyd megszáradni. Végül a nagyobb applikátorral fess egy sárga pontot a virágformákra, vigyél fel egy fedőlakkot, és ennyi – kész a tökéletes százszorszép manikűr. Maga a körömtervező is vágyik a virágos napsütéses napokra csinos, százszorszép megjelenésével.