Gyönyörű. Te vagy.

2023. 23. 02., 11:31pm
A szép az, amit szépnek érzel, mert: Minden szempontból gyönyörű vagy.

 

A CATRICE új Beautiful. You. limitált kiadása a szépségről szól – de nem az eszményképekről, hanem arról, hogy teljes szépségedben fejezd ki magad, tele örömmel és szórakozással! A CATRICE Beautiful.You kollekció sokoldalú termékei azok, amelyekre szükséged van: Szemhéjpúder paletta 12 egyedi árnyalattal, Cream-To-Powder pirosító két színben, dúsító ajakfény három variációban, valamint egy fényes és vidám hajcsat. Legyél gyönyörű. Legyél Te.

Limitált kiadás: You are Beautyful just the Way You Are

BEAUTIFUL. YOU. SZEMHÉJPALETTA

Beautiful. You. A CATRICE limitált kiadásának szemhéjpalettája emlékezteti a szépség rajongóit, hogy tökéletesen szépek. A szemhéjpúder paletta 12 összehangolt színe tökéletes arra, hogy kifejezze szépségedet, annak minden aspektusában. A világostól a sötétig, az aranyig, a rozéig, a vörösig és a barnáig terjedő árnyalatok sokféle kombinációt tesznek lehetővé különböző felületekkel, köszönhetően a matt és a csillogó hatásoknak. A papírcsomagolásba pedig tükröt integráltak.

BEAUTIFUL. YOU. CREAM-TO-POWDER PIROSÍTÓ

 

 

 

Légy gyönyörű a magad módján: A Cream-To-Powder pirosító két egyedi színben kapható, és természetes, matt felületet teremt. A krém textúrája a bőrrel való érintkezéskor porrá alakul, és gyakorlatilag beleolvad a bőrbe. A pirosító könnyen keverhető, és építhető fedéssel rendelkezik. A beépített tükörnek köszönhetően a krém-porpirosító bármikor lehetővé teszi a gyors felfrissülést.

 

 

BEAUTIFUL. YOU. DÚSÍTÓ AJAKFÉNY

Ez az egyedülálló, dúsító ajakfény elengedhetetlen az olyan megjelenéshez, amely kiemeli egyéni, természetes szépséged. A súlytalan textúra intenzív színeivel és fényes felületével csillogó részecskéket tartalmaz, amelyek dús hatást kölcsönöznek az ajkaknak, és azonnal teltebbnek tűnnek. A Beautiful. You. dúsító ajakfény három gyönyörű színben kapható: vörös, rozé és narancssárga. A narancssárga árnyalat átlátszó felülettel rendelkezik, amely biztosan előnyös lesz minden bőrszínen.

BEAUTIFUL. YOU. HAJCSAT

Everyday is a Good Hair Day – a CATRICE Beautiful. You. hajcsat minden frizurát biztosan szemet gyönyörködtetővé varázsol. A hajcsat színes kivitelben kapható, és számos frizurához használható – legyen szó egyenes, hullámos vagy göndör hajról.