Gyengéd és fájdalommentes fésülködés

2021. 03. 12., 2:54pm
Egy igazi szerelem márka: Londonból indult útjára több mint tíz évvel ezelőtt.

 

Az alapító, Shaun Pulfrey fodrászként kezdte karrierjét. Idővel megszületett fejében a gondolat, hogy fájdalommentessé tegye a hajformázási rutint mind a professzionális, mind a hétköznapi felhasználók részére.

Az elmúlt tíz évben óriási sikereket ért el a Tangle Teezer márka. Magyarországon is egybeforrott már a neve a gyengéd és fájdalommentes fésülködéssel. Ugyanis ikonikus termékei számára nincs olyan gubanc, amire ne nyújtana megoldást.

A hajkefék sikerének titka a fogakban rejtőzik

A hajkefék fejlesztése egyedi, kétfázisú technológiával történik: a rövidebb és a hosszabb fogak váltják egymást. A hosszabb fogak feladata a gubancok kifésülése, a rövidebb fogak a felszínt érintik, amivel biztosítják a haj felszínének finom polírozását, ezzel tudjuk a haj fényét maximalizálni.

Tudtad?

-a Tangle Teezer hajkefékkel fájdalommentes a fésülködés, csökkentik a haj töredezését és fényessé is teszik azt.

Válassz a hajadnak megfelelő Tangle Teezer –t! Melyik lesz a kedvenced?

The Compact Styler

The Scalp Brush

The Original

The Easy Dry & Go

The Wet Detangler

Keresd a hajkeféket itthon a Rossmann és a dm üzletekben, illetve a Lovebrands.hu és a Douglasshop.hu webshopban!

A márka nagyköveteinek hajtípusa nagyon különbözik

Egy izgalmas, sokszínű forgatás

Nemcsak a hajkefék hasznossága, hanem a design-juk, színeik és különböző borításuk is adják a Tangle Teezer népszerűségét. Különlegességükkel igazi divat kiegészítőkké válnak.

Így tehát nem csoda, ha a beauty és életmód vloggerek két kiemelkedő tagja,

Viszkok Fruzsi és

Nagy Vivi ragaszkodik a márkához, ha a hajáról van szó.

Ez a kötődés még szorosabbra fonódott nemrég. Mindkettőjüket a márka nagyköveteiként üdvözölhetjük idén. Az együttműködés nem is kezdődhetett volna jobban, mint egy egész napos forgatással!

A Tangle Teezer legújabb kampánya hajkeféinek sokszínűségét mutatja be Nagy Vivi és Viszkok Fruzsi főszereplésével.

Vivi képviseli azokat a lányokat, akiknek vékonyszálú, festett haját akár egy fuvallat is könnyedén felborzolja.

Fruzsi pedig a göndör, dús hajú lányokat, akiknek a kibontással és a formázással általában gondjaik vannak.

Ez a két, kontrasztos hajtípus más – más igényekkel rendelkezik, de - a Tangle Teezer szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően - az eltérések mellett ugyanolyan jól lehet kezelni mindkettőt.

Hol találkoztatok először a márkával?

Fruzsi: 17 évesen kezdtem el beauty témájú YouTube videókat nézni. Rögtön feltűnt, hogy minden külföldi kedvencem The Original Tangle Teezer-t használ.

Vivi: Külföldi utazásaim során találkoztam a márkával. A színes külseje keltette fel a figyelmemet és már, vagy nyolc éve használom az eredeti Tangle Teezer hajkefét.

Melyek a kedvenc termékeitek?

Fruzsi: A fent említett The Original rögtön meggyőzött, azóta is ezt használom leggyakrabban, csak a színeket váltogatom. A Compact Styler is a kedvencem még, hiszen utazás során nagyon praktikus a kialakítása.

Vivi: Nálam a dobogó élén a Wet Detangler fésű áll, anélkül nem utazom sehova.

Kiknek ajánlanátok őket?

Fruzsi: Nekem mindig kész tortúra volt a fésülködés, különösen hajmosás után. Olyankor nagyon fájdalmas volt és sokáig is tartott, amit – szerintem – minden göndör hajú ismer, emiatt nekik különösen ajánlom.

Vivi: Mindenkinek, de tényleg! Kortól és nemtől függetlenül, ha egyszer valaki kipróbálja, akkor nem igazán akar majd mást használni.

Milyen volt a Tangle Teezer forgatás?

Fruzsi: Szuper jó hangulatban telt a forgatás, nagyon élveztem, hogy teljesen más oldalamat mutathattam meg minden fotón. Különösen jó élmény volt, hogy kicsit bátrabb és szokatlanabb look-okat viselhettem.

Vivi: Szuper hangulatban telt, mindenki kedves, mosolygós és profi volt. Azonnal rátaláltunk a közös hangra és – szerintem - a végeredmény is magáért beszél.